Laitoshuoltaja Kittilän kaivosympäristöön, Kotihaltia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua loppuvuosi Kittilän upeissa maisemissa?

Alltimen puhtauspalveluiden kaivostiimiin Kittilän kaivokselle haetaan nyt kokoaikaista, motivoitunutta siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen vähintään vuoden loppuun saakka. Työajat ovat joustavia ja neuvoteltavissa, voit esimerkiksi tehdä neljä pidempää (10-10,5h) työpäivää ja pitää kolmen päivän vapaan. Työnkuvaan kuuluu siivoustyöt kaivoksen moninaisissa kohteissa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, ja työsuhteen päättymisajankohdasta voimme keskustella viimeistään työhaastattelussa.

Toivomme sinulta:-luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti-hyvää fyysistä kuntoa työtehtävien suorittamiseen-rohkeaa ja motivoitunutta työasennetta-voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia -sujuvaa suomen kieltä työturvallisuussyistä kaivosalueella käytettävän radiopuhelinkommunikaation vuoksi

Tarjoamme sinulle yhteisen sopimuksemme mukaisen palkan kokemukseesi ja koulutukseesi perustuen, kattavat työterveyspalvelut koko työsuhteen ajalle, sekä tietysti laadukkaat ja ajantasaiset työvaatteet ja -välineet työtehtävissä suoriutumiseen.

Olisitko sinä meidän uusi työkaveri? Hae nyt, täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä ja tiimistä antaa Kaisa Rytkönen kaisa.rytkonen@alltime.fi

Kotihaltia Oy on puhtauspalveluita tarjoava, Lapista kasvuun ja kehitykseen lähtenyt Alltime konserniin kuuluva yritys. Puhtauspalveluista vastaa tällä hetkellä viitisenkymmentä ammattitaitoista, yhteisiin tavoitteisiin sitoutunutta, työstään ylpeää ammattilaista. Alltime on kasvava ja kehittyvä, Suomessa ja Ruotsissa toimiva puhtaus- ja infrapalveluita tuottava kasvuyritys. Toimimalla lähellä asiakasta varmistamme sen, että meidät tavoittaa aina helposti ja nopeasti. Olemme tunnettuja suoraselkäisestä työskentelytavastamme ja siitä, että pidämme aina antamamme lupaukset. Suhtaudumme työhömme suurella ammattiylpeydellä ja laitamme itsemme aina sataprosenttisesti likoon. Työyhteisömme on tiivis, iloisen räiskyvä ja avoin. Meillä töissä saa olla hauskaa ja nauttia työkavereiden seurasta. Autamme toisiamme ja sparraamme työkavereita vaikeissakin tilanteissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/b9b741aa-550f-4bd7-8cb4-8670bc8c8c22