Kirjanpitäjä, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Production Controlleria energiakonserni Advenille! Tehtävässä sinulla on tärkeä avainrooli ja ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana nopeasti kasvavassa yrityksessä, joka keskittyy tulevaisuuden energiaratkaisuihin. Työssäsi vastaat tuotannon liiketoiminta-alueen taloudellisen suorituskyvyn seurannasta tavanomaisin business controlling -tehtävin. Etsimmekö juuri sinua? Tutustu lisää alta ja tarraa mahdollisuuteen hakemalla paikkaa linkistä!

Tehtävänkuvaus
Production Controllerina toimit osana Advenin noin 150 hengen EBITDA-vastuullista työyhteisöä ja toimit osana tuotannon johtotiimiä business controlling -näkökulmasta. Toimintamme on hyvin asiakaskeskeistä ja perustuu Lean-johtamisen prinsiippeihin.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisia controlling-tehtäviä, kuten suorituskykyanalyysit, talouden suunnittelu sekä seuranta, tulosraportointia sekä budjettivertailujen ja ennusteiden laatimista. Toiminnan jatkuva kehittäminen Lean-perusteisesti sekä riskien hallintaan liittyviä tehtävät ovat myös osana työnkuvaasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja tiedotat myös johtoa olennaisista teemoista. Tuotannon tiimissä vallitsee yhteinen tekemisen meininki ja kulttuuri on inhimillinen - nauretaan yhdessä paljon ja samalla työskennellään lujasti.

Tarjoamme
- Työntekijöistään välittävän, voimakkaasti eteenpäin menevän ja reilun työyhteisön
- Mahdollisuuden keskeiseen rooliin maan toiminnassa ja kunnianhimoisessa ympäristössä, jossa jatkuvasti kehitetään liiketoimintaa.
- Paikan yrityksessä, joka on edistämässä energiamurrosta

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävät
- Prosessien suorituskyvyn analysointi
- Controlling-toimenpiteet kuunvaihteissa kattaen myynnistä EBITDAan
- Budjetin ja toteutuman välisen eron kuukausittainen analysointi
- CAPEX-seuranta päätöksenteosta jälkianalyysiin
- Johdon raportointi ja tiedottaminen
- Talouden kehitysprojekteihin ja -prosesseihin osallistuminen sidosryhmien kanssa

Etsimme
- Soveltuva korkeakoulutausta
- Sujuva suomen ja englannin kielitaito
- Kokemusta business controlling -tehtävistä vähintään parin vuoden ajalta
- Kyky ymmärtää reaaliprosessien ja talouden välisiä syy-seuraussuhteita

Tunnistat itsesi seuraavista sanoista
- Analyyttinen numeroiden ja kokonaisuuksien hahmottaja - näet kausaliteetit reaali- ja talousprosessien välillä
- Utelias uuden oppija ja omaksuja
- Positiivinen toimeentarttuja ja tiimipelaaja

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään kesäkuun puolessa välissä
Työmäärä: Kokoaikaisuus, 37,5 tuntia viikossa. 12 kuukauden määräaikaisuus, taustana sijaisuus.
Kesto: Määräaikainen tammikuun 2026 loppuun. Jatkosta mahdollista keskustella lähempänä.
Sijainti: Aviapolis, Vantaa, Karhumäenkuja 2. Osittainen etätyömahdollisuus, tehtävä edellyttää myös viikoittaista läsnäoloa toimistolla.
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Advenin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Adven Oy
Adven on dynaaminen energiakonserni ja yhdessä 580+ työntekijämme kanssa tarjoamme kotitalouksille ja yrityksille kaukolämpöä, suurkiinteistöille geoenergiaa, sekä teollisuudelle resurssitehokkuutta edistäviä höyryntuotannon, lämmityksen, jäähdytyksen ja infrastruktuurin palveluja. Meillä on yli 50 vuoden pitkä ja vankka kokemus energia-alalta ja tällä hetkellä noin 350 toimipaikkaa eri Pohjoismaissa ja Baltian maissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/business-controller-production-adven-vantaa/CYIMAC?i=0