Erikoislääkäri (geriatrinen keskus, Jyväskylä), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
GERIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Haettava virka sijoittuu laaja-alaisen sosiaali- ja terveyskeskuksen vastuualueelle geriatriseen keskukseen.
Laaja-alaisen sote-keskuksen erikoisvastaanottotoiminta sisältää perustason erikoislääkärivastaanotot, avosairaanhoidon keskitetyn hoitotarvikejakelun, geriatrisen keskuksen ja diabeteskeskuksen. Geriatrisen keskuksen toimintaa ollaan vahvistamassa sekä kehittämässä ja toiminnat ovat siirtymässä uusiin tiloihin.

Tehtävässä toimit avosairaanhoidon geriatrina sekä ohjaat erikoistuvia lääkäreitä sekä olet käynnistämässä ja kehittämässä uuden geriatrisen keskuksen toimintaa. Lisäksi osallistut hyvinvointialueen geriatristen hoitoprosessien kehittämiseen. Muistityön ohella toimit myös perustason konsultoivana geriatriana koko hyvinvointialueella.

SINULLE TARJOAMME
- haastavan ja antoisan tehtävän perusterveydenhuollon geriatrisessa keskuksessa
- mahdollisuuksia oppia, kouluttautua, kehittyä ja vaikuttaa
- koko organisaation tuen ja hyvän perehdytyksen
- mukaansa tempaavan työympäristön kehittyvässä ja kasvavassa keskuksessa
- muistihoitajia, muistikoordinaattoreita koko maakunnan alueelta sekä lisäksi paikallisesti Jyväskylässä proviisorin ja geriatreja kollegoiksi ja uudeksi tiimiksesi
- mahdollisuuden tutkimus- ja kehitystyöhön yhteistyössä EduJyväskylän kanssa. EduJyväskylä on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian oppimisen, tutkimuksen ja kehittämisen osaamiskeskittymä. Oppilaitokset muodostavat kansallisesti ja kansainvälisesti vaikuttavia tutkimus-, kehittämis- ja yhteistyöverkostoja.
- mahdollisuuden työnkuvasi ja työaikasi joustavaan muokkaukseen osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus!
- työhyvinvointia tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla
- palkkaus on kannustava, kysy lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on geriatrian erikoislääkärin pätevyys. Tehtävässä on eduksi laaja-alainen työkokemus geriatrian alalta sekä kokemus erikoistuvien lääkäreiden ohjaamisesta. Arvostamme proaktiivista työotetta sekä kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Olet etsimämme työkaveri, mikäli viihdyt tehtävässä, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään hoitoprosesseja.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/606520/fi_FI