Hankintainsinööri, Nipromec Oy Ltd
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita eri teollisuuden aloille sekä Suomessa että ulkomailla. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Ruotsin Malmössä, Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Etsimme nyt HANKINTAINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen asiakasprojekteihimme. Ensisijainen työntekopaikka on Porin toimipisteemme. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työn arvioitu aloitusaika on 08/2024.

Tehtäviisi kuuluu:

- Varaosahankinnat koko toimitusketjun osalta

Odotamme sinulta:

- Teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. insinööri)

- Vähintään muutaman vuoden kokemusta teknisistä hankinnoista

- Erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärtäminen katsotaan eduksi

- Oma-aloitteista otetta oman vastuualueen kehittämiseen

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti

Lisätietoja tehtävästä antaa Nipromec Groupin HR & Recruitment Coordinator Aino Turunen, puh. +358 50 566 3913.

Henkilölle, joka tähän tehtävään valitaan, suoritetaan suppea turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitys hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikimmiten. Huomioithan, että hakemalla tätä tehtävää, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme (http://nipromec.com/en/handling-of-personal-information-recruitement-register) mukaisesti.

Kotimaiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd, Nipromec GmbH, Nipromec Sweden Ab sekä Nipromec EP ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä ISO 45001 yritys. Vuonna 2023 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 22 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteesta www.nipromec.com (https://www.nipromec.com/fi/etusivu/).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://nipromec.teamtailor.com/jobs/4535344-hankintainsinoori