Suomen- ja ruotsinkielinen asiakaspalvelija, Nordic Jobs Worldwide
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme suomea & ruotsia puhuvaa asiakastuen taitajaa töihin pankkialalle asiakkaallemme Tukholmaan!

Henkilökohtaiset lainat ovat osa asiakkaamme asiakastoimintaa. Täällä tarjoamme ensiluokkaista palvelua auttamalla asiakkaitamme parempaan henkilökohtaiseen talouteen ja samalla luomaan positiivisia asiakaskokemuksia ja liiketoimintaa. Suomalainen Personal Loans -tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä ja auttaa toisiaan saavuttamaan asetetut tavoitteet, jotka ovat niin tiimi- kuin yksilötasolla.

Työtehtävät:
Asiakasneuvojana työskentelet aina puhelimessa parhaalla mahdollisella tavalla hoitaaksesi saapuvat ja lähtevät puhelut olemassa olevien asiakkaidemme kanssa. Voit auttaa asiakkaitamme laskutiedoissa, lainahakemusten tekemisessä, lisälainojen hankkimisessa, lainahakemusten tilan näkemisessä, vakuutusten hoitamisessa vuoropuhelussa asiakkaan kanssa ja paljon muuta.
Puheluihin liittyy jonkin verran hallinnollista ja chat-kontaktia, mutta itse rooli on puhelinpohjainen ja siksi etsimme sinua, joka nauttii asiakkaiden kanssa juttelemisesta ja joka näkee jokaisen puhelun mahdollisuutena auttaa! Menestyäksesi asiakasneuvojan roolissa uskomme, että sinulla on oltava kiinnostus myyntiin ja nautittava työskentelystä asetettujen tavoitteiden eteen.

Hakemallamme kandidaatilla on:
Sujuvat ruotsin, englannin ja suomen taidot
Kokemusta työskentelystä palvelualalla esimerkiksi kaupoissa, ravintoloissa, matkatoimistoissa, asiakaspalvelussa, myynnissä tai vastaavissa - me opetamme loput!
Kiinnostusta auttaa asiakkaita palvelutehtävissä yksilöllisten myyntitavoitteiden kanssa

Edut:
Täysipäiväinen paikka
Mielenkiintoinen työpaikka pankkialalla

Työssä noudetaan Ruotsin lainsäädäntöä.

Nordic Jobs Worldwide
Nordic Jobs Worldwide on pohjoismainen rekrytointitoimisto, jonka päätavoitteena on asiantuntevasti työllistää työnhakijoita Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta kansainvälisiin yrityksiin ympäri maailmaa.
Olemme suurin kieliperusteinen rekrytointiyritys Pohjoismaissa ja toimistomme sijaitsevat Oslossa, Tallinnassa, Malagassa, Maltalla sekä Lissabonissa. Yhdistämme pohjoismaiset osaajat mielenkiintoisimpiin työpaikkoihin maailmanlaajuisesti. Olemme auttaneet yli 4000 ihmistä löytämään unelmatyönsä yli 300 asiakasyrityksemme ja 30 kohdemaamme joukosta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:fin@nordicjobsworldwide.com