Ravintolatyöntekijä McDonald's Mäntsälä, Santa Claus Fastfood Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko mielenkiintoisen ja opettavaisen työn mukavassa porukassa? Haluatko työskennellä erilaisissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin? Onko sinulla ystävällinen ja palveluhenkinen asenne kuvaillaanko sinua ehkä ahkeraksi ja iloiseksi?

Jos vastasit kyllä, niin sovit meille töihin loistavasti.

Me kaikki olemme erilaisia ja se on meidän vahvuutemme. Työntekijämme toimivat ravintolamme asiakaspalvelun rautaisina ammattilaisina. On tärkeää, että jokainen asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi syödessään ravintolassamme.

Työntekijän työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, ja voivat sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin.

Tule mukaan avaamaan uutta ravintolaa Mäntsälään ja nauttimaan työskentelystä uudessa ravintolassa mukavan työporukan kanssa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/238553-mcdonalds-suomi-ravintolatyontekijoita-uuteen-mcdonalds-ravintolaan-mantsalaan/