Työnjohtaja - Rovaniemi, Veljekset Toivanen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Veljekset Toivanen on vakaa ja pitkäikäinen yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa teollisuuden luotettavana toimijana. Yrityksen toiminta on laajentunut infrarakentamisesta ja aluekunnossapidosta kaivospalveluihin viime vuosien aikana. Jo lähes 400 henkinen työporukkamme etsii nyt työnjohtajaa Rovaniemen toimipisteeseen.

Työnjohtajaksi Toivaselle

Työnjohtajana toimit pääsääntöisesti infra-rakentamisen parissa, mutta ehdottomana etuna katsomme osaamisesi katusaneerausten sekä yhdyskuntatekniikan rakentamisen parista. Työssäsi ohjaat kaivinkonekuskeista ja maarakennustyöntekijöistä muodostuvia työryhmiä. Työmaan suunnittelu, johtaminen ja työmaalta raportointi kuuluvat vastuualueillesi.

Työnjohtajana vastaat työmaan kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Suunnittelet työryhmäsi toimintaa ennakkoon ja ohjaat toimintaa tehokkaaseen ja turvalliseen toimintaan työmaalla. Osallistut aktiivisesti toiminnan suunnitteluun yhteistyössä aluepäällikön ja muiden työnjohtajien kanssa. Työturvallisuuden ja laadukkaan lopputuloksen vaaliminen ovat sinulle ominaisia tapoja työn suorittamiselle.

Työnjohtajana olet työhöntarttuva ryhmäpelaaja, jonka ominaisuuksiin kuuluu oma-aloitteisuus, huumorintaju ja hyväntuulisuus. Toimit esimiesasemassa omalle työryhmällesi. Olitpa sitten vasta-alkaja tai työkokemusta alalta kartuttanut konkari, sinut perehdytetään työtehtäviisi.

Työt suoritetaan 1 vuoro viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin.

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si yhteystietoineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme mielellämme sopimuksen heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/tyonjohtaja-rovaniemi/ZjKW5A