Kosmetologi yrittäjä, Beauty Beaivi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko sinä jatkaa laadukkaasta työnjäljestä tunnetun, erittäin hyvämaineisen ja paljon kiitettäviä online-arvioita keränneen kauneushoitolan liiketoimintaa?

Myytävänä omistajan alanvaihdon vuoksi Kampissa sijaitsevan kauneushoitolan brändi, liiketoiminta, verkko-omaisuus ja irtaimisto liiketoimintakauppana. Hoitolan kilpailuvalttina halpojen hintojen sijaan, laadukas asiakaspalvelu ja hoitotulokset. Erinomainen ja helposti saavutettava sijainti, johon asiakkaita tulee kauempaakin.

Liiketoimintakaupassa saat:
- Tunnettu brändi
- Valmis ja kattava verkkosivusto
- Tehokas digimarkkinointitili ja valmiit mainokset, jotka tuovat uusia asiakkaita viikoittain
- Sosiaalisen median tilit
- Kattava asiakasrekisteri
- Laitteet ja tarvikkeet seuraaviin palveluihin: IPL, Sokerointi, Suihkurusketus, Erikoiskasvohoidot, Ripsien pidennykset, kestotaivutukset ja -värjäykset, Kulmien laminointi ja värjäys
- Muut hoitolakalusteet, kuten moottoroitu lämmitettävä hoitopeti, kuivaava pesukone ym.
- Hoitolan muu kalustus, sisustus ja irtaimisto
- Puhelinliittymä, asiakkaille tuttu numero

Hoitolassa on kaikki tarvittava, jotta pääset aloittamaan toiminnan saman tien. Aine- ja tuotevarastot ovat minimaaliset, joten voit helposti myös vaihtaa tuotesarjat omiin suosikkimerkkeihisi. Hyvät edellytykset myös palveluvalikoiman uudistamiseen.

Hoitola toimii 33 m2 vuokratilassa, jonka sopimus on neuvoteltava vuokranantajan edustajan kanssa. Tila remontoitu kauneushoitolan toimintaa varten ja terveystarkastajan hyväksymä. Tällä hetkellä hoitolassa toimii vain yksi kosmetologi, mutta tilassa on mahdollista työllistää kaksikin tekijää, joko jakamalla tila tai työvuorot.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maarit@beautybeaivi.fi