Vuorotyönjohtaja, Jervois Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuorotyönjohtajana toimit jatkuvan 12-tuntisen vuoron esihenkilönä ja vastuualueesi työnjohtajana. Vastaat prosessien käytön ja pakkaustoiminnan päivittäisestä johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu tuotannon laadun ylläpito sekä laitteiden kunnon seuranta, kunnossapitotöiden organisointi, tilaus ja luvittaminen.

Tulet menestymään tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on halua ja näkemystä prosessien, laitteiden ja työtapojen kehittämiseen. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta prosessiteollisuudesta ja valmiutta vuorotyöhön. Arvostamme hyvää englannin kielen taitoa ja esihenkilökokemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Ari Liimatta
ma-pe klo 14-15
puh. 050 363 7326

Jervois Finlandilla pääset hyödyntämään ja syventämään aikaisempaa kokemustasi sekä oppimaan uutta. Lisäksi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lähetä työhakemuksesi 23.6.2024 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rakenna tulevaisuutta kestävän koboltin tuotannon parissa.

Jervois Finland Oy

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, joita käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä sekä ladattavissa akuissa. Yhtiömme on toiminut Kokkolassa yli 50 vuoden ajan ja toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja henkilöstömme hyvinvointi. Kuulumme australialaiseen pörssinoteerattuun ja voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin.

Kestävää kobolttia Kokkolan tapaan

Koboltti on ratkaiseva raaka-aine modernin elämän mahdollistamisessa - aina sähköautojen akuista tuuli- ja aurinkovoimaloihin. Tuotamme kobolttia eettisesti, vastuullisesti ja tiiviinä osana paikallista yhteisöä. Etsimme jatkuvasti ihmisiä, jotka auttavat meitä tekemään asiat entistäkin paremmin, turvallisemmin ja kestävämmin. Mitä et vielä osaa, sen opetamme.

Monipuolinen, taitava tiimimme saa aikaan upeita asioita päivittäin. Edistämme aktiivisesti kulttuuria, jossa jokainen voi olla ylpeä työstään, kehittyä ammatillisesti ja tuntea olevansa osa merkityksellistä yhteisöä. Olemme matala organisaatio, jossa jokaisella on tilaa olla oma itsensä.

Tarjoamme sekä haasteita että jatkuvuutta. Olemme toimineet Kokkolassa jo 50 vuoden ajan ja kasvamme nopeasti. Meillä voit elää hyvää elämää Pohjanmaan rannikolla ja työskennellä samalla kansainvälisessä työympäristössä, osana monien mahdollisuuksien yritysekosysteemiä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/vuorotyonjohtaja/83ojyk