Palvelukoordinaattori, Syke Kotipalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Syke Kotipalvelut Oy etsii ammattitaitoista ja energistä palvelukoordinaattoria liittymään kasvavaan tiimiimme. Tehtäväsi on monipuolinen ja vastuullinen, ja se sisältää muun muassa seuraavat työtehtävät:

Hoitotiimin rakentaminen ja johtaminen: Rekrytoit, koulutat ja johdat hoitotiimiä, varmistaen, että jokainen tiimin jäsen toimii tehokkaasti ja ammattimaisesti.
Toimistotyöt: Hoidat toimistotöitä, kuten aikataulujen laatimista, raporttien kirjoittamista ja asiakastietojen hallintaa.
Asiakassuhteiden hallinta: Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita, varmistaen, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.
Palveluiden koordinointi: Suunnittelet ja koordinoit palveluiden toteutusta, varmistat resurssien riittävyyden ja laadun.
Viestintä: Kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden, tiimin jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, sekä suullisesti että kirjallisesti.
Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kykyä toimia itsenäisesti. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä sosiaali- ja terveysalan tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä dynaamisen ja tukea antavan työympäristön.

Jos olet innostunut johtamaan ja kehittämään hoitotiimiämme sekä tarjoamaan korkealaatuista palvelua asiakkaillemme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen shilan@sykekotipalvelut.fi Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja käytettävyytesi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:shilan@sykekotipalvelut.fi