Kotisiivooja, pääkaupunkiseutu, Suomen Seniorihoiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä iloinen ja aktiivinen työnhakija!

Tule mukaan tekemään kiireetöntä ja merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa!

Etsimme nyt kotisiivoojia asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla. Työ on osa-aikaista ja sopii monenlaisissa elämäntilanteissa oleville: voit olla eläkeläinen, opiskelija, puhtaus- tai kodinhuoltoalan ammattilainen tai jotain siltä väliltä.

Tehtävänäsi on toimia ikäihmisen kotisiivoojana ja huolehtia hänen kotinsa siisteydestä luotettavasti ja vastuullisesti.

Ennen kaikkea koet siivoustyön omaksesi ja puhtaus on intohimosi. Nautit, kun näet työsi tuloksena siistin ja raikkaan kodin, jossa ikäihmisen on hyvä asua ja elää. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja laadukas työnjälki on sinulle kunnia-asia. Olet huolellinen ja tarkka.

Lisäksi tulet hyvin toimeen ikäihmisten kanssa, sillä työskentelet kodissa, jossa asiakas on useimmiten itse paikalla.

Asiakkaan luona käy aina sama kotisiivooja vakioaikoina, mikä tarkoittaa sitä, ettei työ ole varsinaisesti keikkatyötä, vaan käynteihin tulee pystyä sitoutumaan pitkäaikaisesti. Voit kuitenkin vaikuttaa työtuntiesi määrään ja halutessasi sinulla voi olla joko yksi asiakas tai työviikkosi voidaan ajan myötä rakentaa useamman asiakkaan avustamisesta.

Olemme vastuullinen työnantaja ja meillä kaikki työntekijät ovat työsuhteessa. Kerrytät työssäsi normaalisti eläkettä, minkä lisäksi maksamme puolestasi työttömyysvakuutusmaksusi. Olet luonnollisesti oikeutettu lomakorvauksiin sekä työnantajan toimesta vakuutettu.

Tarjoamme:

- Kiireettömän, vastuullisen ja merkityksellisen työn

- Eläke- ja työttömyysmaksut sekä lomakorvaukset

- Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

- Lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön

- Hyvän perehdytyksen

Edellytämme:

- Kokemusta kotisiivouksesta- ja kodinhoitotyöstä

- Kykyä ja halua tehdä huolellista siivoustyötä

- Sosiaalisia taitoja ja positiivista asennetta

- Hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

- Puhtaus- tai kodinhuoltoalan koulutus luetaan eduksi.

Tarkistamme valittujen rikosrekisteriotteet Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain mukaisesti.

Palkka tehtävässä on 15,00 /h, jonka lisäksi maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset ilta-, viikonloppu- ja pyhälisät. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin HR-koordinaattori Siiri Laine, +358 50 478 7711 tai siiri@suomenseniorihoiva.fi.

Mikäli välität aidosti ikäihmisistä ja haluat liittyä iloiseen tiimiimme, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 23.6. mennessä urasivujemme kautta osoitteessa ura.suomenseniorihoiva.fi (http://ura.suomenseniorihoiva.fi/). Toimi nopeasti, sillä paikkoja täytetään jo hakuaikana.

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii eri puolilla Suomea työllistäen yli 500 hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Lisätietoa voit lukea osoitteesta: https://suomenseniorihoiva.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.suomenseniorihoiva.fi/jobs/4526749-kotisiivooja-paakaupunkiseutu