Johtaja, lastenhoito, Apula Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tulevaisuus on käsissämme! Meidän tehtävämme on kasvattaa lapsille vastuullisuuden juuret ja yhteisöllisyyden siivet, ja luoda kasvuympäristö, jossa tulevaisuuden toivomme oppivat kyvyn toimia yhteiskunnassa ja löytävät halun rakentaa tulevaisuutta.
Haluaisitko sinä vaikuttaa tulevaisuuteen? Me vaikutamme joka päivä.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme päiväkodin johtajaa Apula Oy Raisioon. Päiväkodin johtajan tehtävänä on muun muassa johtaa tuloksellisesti yksikköä konsernin strategian ja liiketoiminnallisten tavoitteiden mukaisesti. Johtaja vastaa myös pedagogisesta johtamisesta, henkilöstöjohtamisesta ja toimii lähiesihenkilönä.

Olemme suurin suomalaisomisteinen yksityinen varhaiskasvatuksen palveluntarjoaja ja toimimme valtakunnallisesti 31 toimipisteessä. Konsernissamme on neljä yritystä, joissa on suomen- ja ruotsinkielinen kasvupolku, englannin ja espanjan kielirikaste-toiminto, sekä kaksi Montessori-päiväkotia. Pedagogiikkamme korostaa kielellisiä ja sosiaalisia taitoja. Ruokakasvatuksessamme pääpainona on kotimaisuus, luomu sekä lähituotetut raaka-aineet.

Mitä odotamme sinulta

Haluat olla suunnannäyttäjä, sinulla on kyky nähdä mahdollisuuksia, rohkeus kokeilla ja oppia. Sinulla on innovatiivinen työote ja valmiutta muutosjohtamiseen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyvyn sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Olet valmis kehittämään ammattitaitoasi ja jakamaan oivalluksiasi menestyksen varmistamiseksi. Sinulta löytyy kiinnostusta johtaa päiväkotia niin asiakashankinnan, henkilöstön, pedagogiikan, talouden ja turvallisuuden johtamisen näkökulmista. Tärkeintä, meillä sinun ei tarvitse todistella paikkaasi, haluamme, että olet juuri sellainen kuin olet.

Eduksesi katsomme kasvatustieteen maisterin tutkinnon, sisältäen varhaiskasvatuksen opettajan pätevyyden ja halun johtaa päiväkotiyksikköä.

Ennen työn vastaanottamista sinun on esittävä työnantajalle rikostaustaote.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle hienot puitteet, tutor -johtajan rinnallesi perehdyttämisen tukena. Pääset osaksi toimivaa johtajien alueellista tiimiä. Teemme tiivistä yhteistyötä, jaamme osaamistamme ja vertaistuki toimii. Huomioimme hakijan ammatillisen osaamisen erikoisalueet. Lisäksi saat osaamistasi vastaavan kokonaispalkan ja erottuvia työsuhde-etuja.

Vieraile sivuillamme: http://www.apulapaivakodit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:martina.hamberg@verkanappulat.fi