Ympäristöasiantuntija, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 19.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haussa nyt Ympäristöasiantuntija
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Etsimme asiantuntijavahvistusta ympäristötiimiin. Haemme lisää osaajia kasvavaan joukkoomme ratkaisemaan haasteita kiinnostavissa projekteissa, vahvasti kasvavassa ja kehityshaluisessa työyhteisössä.
Ympäristöasiantuntijana työskentelet ympäristöselvityksiin liittyvissä toimeksiannoissa asiantuntijan tehtävissä osana projektiryhmää. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää kommunikointikykyä ja aktiivisuutta toimia tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Eduksi katsomme vähintään kolmen vuoden kokemuksen pilaantuneisiin maihin liittyvistä tehtävistä ja muista ympäristöselvityksistä. Työpiste sijaitsee ensisijaisesti Tampereella tai Espoossa, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia ja työssä on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta sekä kykyä pitää projektin langat käsissäsi. Odotamme sinulta myös tehtävään soveltuvaa tutkintoa, kohteisiin liikkumisen vuoksi sinulla tulisi olla ajokortti.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saavat toteutua! Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 19.6.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura. Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävistä sinulle antaa: Suunnittelujohtaja Anna-Riikka Pehkonen-Ollila, p. 050 5280 771 tai anna-riikka.pehkonen-ollila@ains.fi .
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=400&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol