Ylityönjohtaja - Satama, Outokumpu Stainless Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Satama palvelee vuosittain noin 500 alusta ja käsittelee 3 miljoonaa tonnia rahtia. Viennissä teräs ja ferrokromi ovat keskiössä, kun taas tuontiin kuuluvat kierrätysteräs, koksi, kalkkikivituotteet ja nesteytetty maakaasu (LNG). Satamassa työskentelee noin 70 Outokummun ja urakoitsijan ammattilaista.

Tehtäviisi ylityönjohtajana kuuluvat henkilöstöresurssien suunnittelu, työnjohdon ohjaaminen päivittäisissä toiminnoissa, laadun varmistaminen ja urakoitsijoiden tilaaminen. Vastaat myös sataman kaluston ja tarvikkeiden ylläpidosta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, ammattilaistiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtävääsi.

Olet hakemamme henkilö, mikäli hallitset isoja kokonaisuuksia sekä omaat kyvyn tehdä päätöksiä nopeasti. Olet taitava esihenkilö, joka luo hyvää ilmapiiriä, huolehtii ihmisistä ja heidän ammatillisesta kehittymisestään. Olet hyvä kommunikoimaan ja luomaan verkostoja, jotka mahdollistavat sujuvan yhteistyön eri sidosryhmien välillä. Turvallisuus on meillä aina etusijalla ja etsimme siis henkilöä, jolla on tinkimätön turvallisuusasenne ja halu edistää turvallisuuskäyttäytymistä.

Edellytämme tehtävään ammattikorkeakoulututkintoa tekniikan tai logistiikan alalta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätön. Kokemus vastaavista työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 30.6.2024 mennessä.

Lisätietoja antavat:
- Tehtävään liittyen sataman työpäällikkö Katja Lehto, puh. +358 40 620 7158
- Hakemukseesi ja valintaprosessiin liittyen rekrytointipartneri Pia Keskitalo, pia.keskitalo@outokumpu.com

Edistämme monimuotoisuutta, tasapuolisuutta ja osallisuutta Outokummussa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki työntekijät tuntevat olonsa tervetulleiksi ja että heitä kuullaan tasapuolisesti ja heillä on yhtäläiset mahdollisuudet

Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee noin 2200 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.outokumpu.com/job/Tornio-Ylity%C3%B6njohtaja-Satama/1075038101/