Perhetukikodin- ja nuorisokodinohjaajien sijaisuu, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 9.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme eri mittaisia LASTENSUOJELULAITOSTEN OHJAAJIEN sijaisuuksia Keski-Suomen hyvinvointialueella

- Mattilan perhetukikotiin
- Hovilan nuorisokotiin
- Kukkumäen nuorisokotiin
- Lotilan nuorisokotiin
- Myllyjärven nuorisokotiin
- Palokan nuorisokotiin

Perhetukikoti ja nuorisokodit sijaitsevat Jyväskylässä.

Voit toimia näiden lastensuojelulaitosten ohjaajien sijaisuuksissa:
- jos sinulle on tehtävään soveltuva AMK- tai aiempi opistoasteen tutkinto (kuntoutuksen ohjaaja, sosionomi). Edellytämme kuulumista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
- jos opiskelet tehtävään soveltuvaa sosiaalialan AMK-tutkintoa

Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi toivomme sinulta aktiivista ja osallistuvaa otetta, kykyä oppia nopeasti sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Jätä hakemus linkistä ja olemme sinuun yhteydessä, kun meillä on tarjolla sinulle sopiva sijaisuus. Hakulomakkeella voit ilmoittaa missä yksiköissä haluaisit työskennellä.

MATTILAN PERHETUKIKOTI on 7-paikkainen, kodinomainen kriisi- ja vastaanottoyksikkö alle 12-vuotiaille lapsille. Mattilan asiakkaaksi tullaan avohuollollisesti tai kiireellisen sijoituksen päätöksellä.

HOVILAN NUORISOKOTI on 10-paikkainen lastensuojelulaitos 12-17-vuotiaille nuorille. Hovilan nuorisokodissa toimii kaksi yksikköä: 7-paikkainen nuorisokodin puoli sekä 3-paikkainen erityisen huolenpidon yksikkö (EHO). Molemmissa yksiköissä pystytään vastaamaan lastensuojelun haastavimpiin asiakkuuksiin.

KUKKUMÄEN NUORISOKOTI keskittyy monitoimijaisessa yhteistyössä vastaamaan erityisen vaativiin päivystyksellisiin lastensuojelutilanteisiin. Keväällä 2022 perustettu nuorisokoti on 12-17-vuotiaille nuorille tarkoitettu 10-paikkainen, kaksiosastoinen vastaanotto- ja arviointiyksikkö.

LOTILAN NUORISOKOTI on kuusipaikkainen, kodinomainen laitos 12-17-vuotiaille nuorille. Kriisi- ja vastaanottotoiminnan ohella Lotilassa tehdään moniammatillisessa tiimissä arvioivaa ja kuntouttavaa lastensuojelutyötä.

MYLLYJÄRVEN NUORISOKOTI on kriisi- ja vastaanottoyksikkö avohuollollisesti, kiireellisesti sijoitetuille tai huostaanotetuille nuorille. Nuorisokodilla toimii kaksi 7-paikkaista osastoa, joissa arvioidaan 12-17-vuotiaiden nuorten lastensuojelutarvetta ja tuetaan kriisitilanteessa.

PALOKAN NUORISOKOTI on kriisi- ja vastaanottoyksikkö avohuollollisesti, kiireellisesti sijoitetuille tai huostaanotetuille nuorille. Nuorisokodilla toimii kaksi 7-paikkaista osastoa, joissa arvioidaan 12-17-vuotiaiden nuorten lastensuojelutarvetta ja tuetaan kriisitilanteessa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Lämpimästi tervetuloa meille työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599881/fi_FI