Lähihoitajaksi Attendo Hiidenhoviin, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 19.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi monipuolinen ja mielekäs lähihoitajan työ Attendo Hiidenhovissa, osana huumorintajuista ja sydämellistä työyhteisöä? Etsimme motivoitunutta ja luotettavaa lähihoitajaa, joka on kiinnostunut asukkaiden mielekkään arjen luomisesta yhdessä koko tiimin kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Attendo Hiidenhovi on Nummelassa hyvällä sijainnilla, luonnonkauniissa ympäristössä ja rauhallisella asuinalueella sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Takapihallamme sijaitsee viihtyisä piha, joissa on mukava viettää aikaa kesällä. Kesällä on tapana pitää konsertteja pihalla sään salliessa. Hoivakodissa on yhteensä 31 asukaspaikkaa. Attendo Hiidenhovi on viihtyisä ja turvallinen asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää, oman rytminsä mukaisesti.

Attendo Hiidenhovi on aktiivinen ja nykyaikainen hoivakoti, jossa pääset toteuttamaan niin uusia ideoita ja kehittämisehdotuksia. Yksiköstä mahdollisuus myös toteuttaa taiteellisempaakin puolta itsestä, kuten muusikin tai käsitöiden parissa.

Tätä tehtävää varten sinulta edellytämme:

-Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja, perushoitaja)

-Voimassa olevaa tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

-Voimassaoleva LOVe todistus sekä hygieniapassi ovat etuja, mutta voit suorittaa ne myös työskentelyn aikana.

-Innokasta ja positiivista asennetta!

Tarjoamme työsuhde-etuina:

- Henkilökunnan yhteiset virkistyspäivät, verotusarvollinen ateriaetu (aamupala + lounas, tai päivällinen + iltapala hinta 4,29e/pv), sekä kahvia ja teetä saat juoda työvuorosi aikana niin paljon kuin maistuu! :)

- Kattava työterveyshuolto Terveystalossa

- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tule tekemään laadukasta työtä, osaavaan ja mukavaan tiimiin!

Sopisitko sinä joukkoomme?

Täytä hakemus 17.6.2023
mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja saat tulevalta esihenkilöltäsi:

Hoivakodin johtaja

Petra Suokorpi

050 4138928
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4527227-lahihoitajaksi-attendo-hiidenhoviin