Haemme järjestötyöntekijää Yhteiset Lapsemme ry:n, Yhteiset Lapsemme ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yhteiset Lapsemme ry on järjestö, joka puolustaa jokaisen lapsen oikeutta turvalliseen lapsuuteen ja nuoruuteen vailla heihin kohdistuvaa rasismia ja syrjintää.

Yhteiset Lapsemme ry hakee nyt järjestötyöntekijää toimistotehtäviin yhdeksi vuodeksi. Tehtävä on osa Paikka auki -ohjelmaa (STEA), jossa tarjotaan nuorelle alle 30-vuotiaalle työntekijälle työsuhde yhden vuoden ajaksi. Palkattavan nuoren tulee olla tällä hetkellä ilman opiskelu- työpaikkaa.

Mitä odotamme sinulta?

- Sinun tulee olla alle 30-vuotias ja työttömänä.
- Olet kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisestä sekä rasisminvastaisesta työstä.
- Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia uusia asioita.
- Suomen kielen taitosi on vähintään tasolla A2.2 ja pystyt käyttämään työkielenä suomea, vaikka se ei olisikaan äidinkielesi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
- Olet kiinnostunut toimisto- ja järjestötyöstä.
- Katsomme eduksi sen, jos sinulla itselläsi on kokemusta itselläsi Yhteiset Lapsemme ry:n teemoissa eli olet esim. itse maahan muuttanut, Suomeen adoptoitu, sijaishuollossa kasvanut tai vähemmistöön kuuluva nuori.

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluu yleisiä toimistotehtäviä kuten kokouksissa sihteerinä toimimista, tapahtumien järjestämistä, toimitila-asioiden hoitamista, hallinnon tehtäviä sekä viestinnän tehtäviä. Saat myös tehdä omien kiinnostuksen mukaan muita töitä meidän eri toiminnoissamme. Työtehtäviä voidaan sopia tarkemmin oman osaamisesi mukaisesti. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä lasten ja nuorten hyväksi.

Tehtävästä maksettava palkka on noin 2200 €/kk ja työ on kokoaikatyötä 37,5 h tuntia viikossa. Lisäksi tarjoamme virikesetelit sekä vapaa-ajan vakuutuksen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä Helsingissä ja työajat ovat joustavat. Tehtävään sisältyy joskus ilta- ja viikonlopputöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@yhteisetlapsemme.fi