Prosessi-insinööri Pietarsaari, Target Vision Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 19.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
4E Antenna on johtava paperipohjaisten RFID-antennien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja eri alojen asiakkaille. Yrityksemme on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia antennituotteita, jotka ovat olennainen osa langattoman tunnistuksen järjestelmiä. Tuotantoprosessi perustuu patentoituun laserleikkausmenetelmään. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme luotettavia ja tehokkaita antenniratkaisuja, jotka täyttävät heidän ainutlaatuiset tarpeensa.

Etsimme kokenutta

Prosessi-insinööriä
liittymään kanssamme 4E Antennan liiketoiminnan merkittävään laajentumiseen. Sinulla on keskeinen rooli yrityksessä ja yhdessä tiimin kanssa vastaat päästrategisista osa-alueista, kuten uusien RFID-antennien tuotantolinjojen sujuvasta toimittamisesta asiakkaillemme ja oman tuotantomme prosessien parantamisesta Pietarsaaren tehtaalla.

Liityt osaksi start-up-yritystä ja dynaamista työympäristöä. Pitkän kehitys- ja tutkimusjakson jälkeen patentoitu RFID-antenniteknologiamme on valmis markkinoille. Lisäksi saman teknologian käyttö muiden loppukäyttöalueiden osalta odotetaan avaavan merkittäviä kasvumahdollisuuksia yritykselle tulevaisuudessa.

Olemme pieni, motivoitunut ja sitoutunut tiimi, joka tekee kovasti töitä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet jäsenet, jotka jakavat tämän asenteen. Myös joustavuus vastuualueiden suhteen on välttämätöntä, koska olemme pieni yritys yrittäjähenkisellä asenteella.

Vastuusi sisältävät:

- Suunnitella, kehittää ja optimoida tuotannon prosesseja RFID-antennien valmistuksessa, mukaan lukien materiaalin käsittely, mustesuihku, laserleikkaus ja muut olennaiset tekniikat.

- Osallistua uusien koneiden käyttöönottoon ja varmistaa niiden toimivuus ja tehokkuus.

- Vastaat tuotantoprosessien sujuvuudesta ja tehokkuudesta Pietarsaaren tehtaallamme, sekä tarvittaessa toimit tuotantopäällikön sijaisena.

- Tarjoat teknistä tukea asiakkaillemme ja ratkaiset ongelmia, joita he kohtaavat toimitettujen koneiden linjojen käytössä.

- Osallistut aktiivisesti teknologian kehitysprojekteihin ja parannat prosesseja seuraavan sukupolven koneita varten.

Toivomme sinulta:

- Insinöörin kandidaatin tai maisterin tutkinto prosessitekniikan alalta tai vastaavalta, kuten konetekniikan, sähkö- tai automaatiotekniikan tai tuotantotekniikan alalta.

- Vähintään 2-5 vuoden työkokemus esimerkiksi prosessi-insinöörin tehtävistä, mieluiten valmistavan teollisuuden alalta.

- Vahva ymmärrys ja kokemus monimutkaisten tuotantoprosessien kehittämisestä ja optimoinnista.

- Osaaminen materiaalien käsittelystä, mustesuihkutulostuksesta ja laserleikkausteknologioista.

- Kyky analysoida, diagnosoida ja ratkaista teknisiä ongelmia tuotantoprosesseissa.

- Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

- Hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky johtaa projekteja.

- Joustavuus, oma-aloitteisuus ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

- Lisäksi eduksi katsotaan kokemus jostain seuraavista:
- Kokemus tuotannon suunnittelusta, työnjohdosta tai laadunvarmistuksesta

- Kokemusta sähkö ja elektroniikkalaitteista sekä perusymmärrys yleisimmistä ohjelmistotekniikoista on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

- Kokemus rullalta rullalle prosesseissa käytössä olevista ohutmateriaaleista katsotaan myös eduksi, ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä, joka tarjoaa haastavia ja mielenkiintoisia projekteja.

- Kilpailukykyisen palkan ja houkuttelevat työsuhde-edut.

- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja kasvaa urallasi.

- Kannustavan ja yhteistyöhenkisen työympäristön, jossa arvostetaan työntekijöiden panosta ja ideoita.

Jos olet kiinnostunut haasteesta ja täytät vaatimukset, lähetä hakemuksesi https://connect.targetvision.fi/jobs/4472857-prosessi-insinoori-pietarsaari/67717be3-4141-478a-848e-0900677cdf07
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://connect.targetvision.fi/jobs/4472857-prosessi-insinoori-pietarsaari