Työ-ja päivätoiminnan ohjaaja, Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sosionomi, tule tekemään merkityksellistä työtä meille Leväniemeen!

Etsimme nyt sosionomia vakituiseen työsuhteeseen Leväniemen toimintakeskukseen.
Kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiön ylläpitämä Leväniemen toimintakeskus tarjoaa asumispalveluja sekä ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa, työ- ja päivätoimintaa, kuntoutusta, koulutusta, vapaa-ajan toimintoja ja intervallihoitoa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille heille laaditun henkilökohtaisen palvelu- ja kuntoutussuunnitelman mukaisesti viihtyisässä asuinympäristössä Heinävedellä, Juojärven rannalla. Somekanavistamme pääset kurkistamaan lisää, miltä meidän arkemme näyttää ja voisitko sinä viihtyä meillä!

Sosionomina toimit osana moniammatillista tiimiä ja tuet ja ohjaat asukkaita yksilöllisesti, jokaisen omien tarpeiden mukaan. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, koet kehitysvamma- ja mielenterveystyön omaksesi ja haluat tukea asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää arjessa ja vapaa-aikana. Työssäsi toimit työ- ja päivätoiminnan ohjaajana sekä vapaa-ajan ohjaajana. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Suunnittelet työtäsi yhdessä työ- ja päivätoiminnan ohjauksen tiimissä vastaavan ohjaajan johdolla. Työ on vuorotyötä, sisältäen viikonloppuja ja soviteltavissa oman elämäntilanteesi mukaan. Aloitus myös sovittaessa esim. kesän jälkeen.

Haethan siis pian mukaan ainutlaatuiseen yhteisöömme tukemaan asukkaidemme hyvää elämää! Tärkeintä sinussa on aito kiinnostus kohdata asukkaamme työssäsi yhteisten arvojemme mukaisesti. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Olemme joustava työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, mm. lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, laajan vapaa-ajan vakuutuksen, majoitusmahdollisuuden sekä liikunta- ja kulttuuriedun.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johanna.naakka@levaniemi.net