Näyttämömestari, Oulun Kaupunginteatteri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme näyttämömestaria määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

Näyttämömestari
Johtaa teatterissa teknistä työryhmää, joka pystyttää, vaihtaa ja purkaa lavasteita sekä harjoituksissa että esityksissä.
Suunnittelee osaston työajat ja työskentelee yhdessä esihenkilönä toimivan teknisen päällikön ja muiden näyttämömestareiden kanssa.
Tämän lisäksi työ sisältää lavasteiden ja näytäntöteknisten laitteiden huoltoa ja varastointia.

Toivomme sinulta
Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja.
Sujuvaa työskentelyä paineen alla.
Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kädentaitoja.
Sitä, että innostut työn kehittämisestä.
Vastuuntoisen tiimipelaajan asennetta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Työkielenä on suomi, mutta englannin kielen taito katsotaan eduksi. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaiset. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä, ja työviikko voi olla kuusipäiväinen ja päivittäinen työaika voi olla kaksiosainen.

Innostuitko? Mahtavaa! Tarjoamme sinulle innostavan ja luovan työyhteisön, jossa pääset toteuttamaan merkityksellisiä sisältöjä kävijöillemme ja myös henkilökunnallemme.

Hae tehtävää torstaihin 13.6.2024 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella ja liitä mukaan CV:si. Hakemus lähetetään osoitteeseen hakemus@oulunteatteri.fi, merkitse otsikkoon haettava tehtävä. Haastattelemme hakijoita 18.-19.6.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Vesa Huittinen: to 30.5. to kello 10-12 ja ke 5.6. kello 10-12

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7-8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.

Hae työpaikkaa osoitteesta