Valvomo-operaattori Espooseen, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Haemme valvomo-operaattoreita, toimimaan Espoossa sijaitsevan korkean turvatason asiakkuutemme vaativissa turvallisuustehtävissä. Tässä mielenkiintoisessa aluevartiointi- ja valvomotoimeksiannossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi tehokkaasti, mutta pääset myös oppimaan paljon uutta ja kehittämään osaamistasi edelleen.

Valvomo toimii 24/7, joten työvuorot sijoittuvat vuorokauden jokaiselle tunnille ja vuoden jokaiselle päivälle. Tueksesi saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä ammattitaitoisten työkavereiden ja yksikön esimiesorganisaation tuen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa. Palkan lisäksi saat 8kk työssäolon jälkeen 500 euron bonuksen.

Pätevyydet
Etsimme sinua, jolla on jo muutaman vuoden työkokemus turvallisuusalan tehtävistä. Toivomme että olet aiemminkin työskennellyt valvomotehtävissä ja hallitset hyvin valvomotyöhön liittyvät tehtävät sekä järjestelmät. Suorittamasi turvallisuusalaan liittyvät tutkinnot katsomme eduksi, mutta myös monipuolinen osaaminen esimerkiksi piiri- ja paikallisvartijan työstä tai hälytys- / palvelukeskustehtävistä tukevat sinua tehtävässäsi alkuun. Työssäsi tulet tarvitsemaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia. Valintaprosessiin kuuluu myös henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätiedot
Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet

Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Haku on auki 30.6. asti, mutta hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian, sillä tutustumme sinuun mielellämme jo hakuaikana. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Lindqvist (kim.lindqvist@securitas.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999989369793-valvomo-operaattori-espooseen