Vastaava ohjaaja, Lastensuojelupalvelut Villa Sanka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastensuojelupalvelut Villa Sanka etsii yksikköihinsä vastaavia ohjaajia!

Lastensuojelupalvelut Villa Sanka on vuonna 2019 perustettu perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja vaikuttavia sijais- ja avohuollon palveluita Uudenmaan alueella.

Sijaishuollon toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme vastaavia ohjaajia toteuttamaan laadukasta, turvallista ja vaikuttavaa lastensuojelutyötä uusiin, elokuussa 2024 Kellokoskelle valmistuviin perustason lastensuojelun yksikköihimme ja nykyiseen yksikköömme, Villa Sankaan, uutta vastaavaa ohjaajaa nykyisen vastaavan ohjaajan siirtyessä organisaatiossamme eteenpäin. Yksikkömme, Villa Sanka, Villa Iiris ja Villa Noora ovat sijaishuollon 7-paikkaisia yksiköitä, jossa työskentelemme lapsilähtöisesti, mutta aikuisjohtoisesti psykodynaamisella ja psykososiaalisella viitekehyksellä lapsi ja perhe aina keskiössä. Kaikki yksikkömme sijaitsevat Kellokoskella, hyvien kulkuyhteyksien ja kauniin luonnon keskellä.

Vastaavana ohjaajana olet ensisijaisesti vastuussa yksikkösi laadukkaan hoidon ja kasvatuksen toteutumisesta ja arjen turvallisesta sujumisesta. Lisäksi sinulla on lähiesihenkilön vastuu, jossa tiimiisi koostuu kuudesta sosiaalialan ammattilaisesta. Ohjaat ja tuet tiimiäsi työskentelyssään ja vastuullasi on yksikön kokonaisvaltainen toiminta ja laatu sekä niiden kehittäminen. Lisäksi työhösi kuuluu lasten ohjaus- ja kasvatustyötä, jossa kohtaat ja kannustat lapsia, osallistut arviointityöhön, teet tiivistä verkostotyötä yhteistyötahojen kanssa ja joskus myös arjen perusasiat, kuten kodinhoidolliset työt, kuuluvat tehtävän kuvaasi tilanteen niin salliessa. Päivystyskäytännöt sovitaan yhdessä johdon kanssa.

Uusiin yksikköihin hakevien tulee huomioida, että kyseessä on toimintansa aloittavat yksiköt ja siksi työskentely vaatii kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa, hyvää paineensietokykyä, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta ja luotettavuutta. Koulutusvaatimuksena on sosionomi (AMK). Ajokortti on välttämätön. Lääkeluvat katsotaan eduksi.

Miksi meille?
Koska haluamme tehdä vaikuttavaa ja hyvää sijaishuoltoa yhdessä hyvän tiimin kanssa! Olemme kehittämismyönteisiä ja meillä onkin mahdollisuus kouluttautua tarpeen ja oman mielenkiinnon mukaan. Olemme reilu, luotettava ja joustava työnantaja. Meille on tärkeää henkilöstön hyvinvointi ja siksi panostamme niihin eri työhyvinvointipäivillä, kehittämispäivillä, hyvällä työterveydellä, työnohjauksella ja e-passi-edulla. Palkkaus on kilpailukykyinen, johon vaikuttaa koulutus, kokemus ja osaamisesi. Meillä on hyvä tehdä töitä turvallisissa, juuri meidän tarpeisiimme sopivissa ihanissa, kodikkaissa pienryhmäkodeissa moniammatillisen tiimin kanssa!
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Lisää arvoistamme löytyy www.pienryhmakotivillasanka.fi. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta, jossa voit käydä katsomassa, mitä kaikkea arkeemme liittyykään! IG: villasanka, Facebook: Lastensuojelupalvelut Villa Sanka.

Hakemukset cv:n kera ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen villasanka@pienryhmakotivillasanka.fi. Otsikoi hakemuksesi "Vastaava ohjaaja" ja tieto, oletko kiinnostunut toiminnassa olevan yksikkömme vastaavan ohjaajan paikasta vai uusien yksiköiden vastaavan ohjaajan paikasta.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen työsuhteen alkamista rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.)
Olemme savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:villasanka@pienryhmakotivillasanka.fi