Mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja, Jervois Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kunnossapidon työnjohtajana toimit esihenkilönä kunnossapitoasentajille sekä vastaat mekaanisen kunnossapidon työtehtävien päivittäisestä johtamisesta. Varmistat, että laitteet ovat huollettu ajallaan ja korjaukset, modernisaatiot, muut projektit ja huoltoseisakit sujuvat jouhevasti.

Tulet viihtymään tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on halu kehittää kunnossapidon toimintaa. Edellytämme konetekniikan tai muuta soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa sekä englannin kielen taitoa. Arvostamme ihmisläheistä ja oikeudenmukaista esihenkilötyötä sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Eduksi katsotaan myös atex- ja painelaitelainsäädännön tuntemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jussi Hietala
ma-pe klo 12-14
puh. 050 444 5265

Jervois Finlandilla pääset hyödyntämään ja syventämään aikaisempaa kokemustasi sekä oppimaan uutta. Lisäksi saat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lähetä työhakemuksesi 23.6.2024 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rakenna tulevaisuutta kestävän koboltin tuotannon parissa.

Jervois Finland Oy

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, joita käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä sekä ladattavissa akuissa. Yhtiömme on toiminut Kokkolassa yli 50 vuoden ajan ja toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja henkilöstömme hyvinvointi. Kuulumme australialaiseen pörssinoteerattuun ja voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin.

Kestävää kobolttia Kokkolan tapaan

Koboltti on ratkaiseva raaka-aine modernin elämän mahdollistamisessa - aina sähköautojen akuista tuuli- ja aurinkovoimaloihin. Tuotamme kobolttia eettisesti, vastuullisesti ja tiiviinä osana paikallista yhteisöä. Etsimme jatkuvasti ihmisiä, jotka auttavat meitä tekemään asiat entistäkin paremmin, turvallisemmin ja kestävämmin. Mitä et vielä osaa, sen opetamme.

Monipuolinen, taitava tiimimme saa aikaan upeita asioita päivittäin. Edistämme aktiivisesti kulttuuria, jossa jokainen voi olla ylpeä työstään, kehittyä ammatillisesti ja tuntea olevansa osa merkityksellistä yhteisöä. Olemme matala organisaatio, jossa jokaisella on tilaa olla oma itsensä.

Tarjoamme sekä haasteita että jatkuvuutta. Olemme toimineet Kokkolassa jo 50 vuoden ajan ja kasvamme nopeasti. Meillä voit elää hyvää elämää Pohjanmaan rannikolla ja työskennellä samalla kansainvälisessä työympäristössä, osana monien mahdollisuuksien yritysekosysteemiä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/mekaanisen-kunnossapidon-tyonjohtaja/mMeYro