Muu kahvila- ja baarimyyjä, Happy Badger Game Experiences Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Happy Badger Game Experiences Oy hakee työntekijöitä uuteen kahvilaan Hansakortteliin!

Hei sinä kahvien, pullien ja pienpanimo-oluiden ystävä! Rakastatko lautapelejä ja pelaajien muodostamaa yhteisöä ja oletko valmis hyppäämään mukaan seikkailuun, jossa rakennetaan aivan uutta kahvilakulttuuria?

Elokuussa Hansakortteliin avataan Turun ensimmäinen lautapelikahvila, Happy Badger Boardgame Café, jossa tarjolla on kahvila- ja pienpanimotuotteiden lisäksi satoja laadukkaita lautapelejä. Happy Badger Game Experiences Oy on perustettu maaliskuussa 2023. Me luomme pelikokemuksia, tuomme ihmisiä yhteen sekä taistelemme syrjäytymistä vastaan.

Osa-aikainen kahvilatyöntekijä "Innkeeper" Turun Hansakortteliin

Lautapelikahvilassa työpäiväsi koostuu mm. asiakaspalvelusta, tuotteiden valmistuksesta ja muista monipuolisista tehtävistä. Kahvilamme on avoinna tiistaista sunnuntaihin iltapainotteisesti. Tunteja on alkuun tarjolla 10h-20h/vko. Loma-aikoina tunteja voi olla tarjolla enemmän. Työ alkaa heinä-elokuun vaihteessa 2024.

Mitä toivomme sinulta?

Intoa ja iloa: Positiivinen asenne ja ylivertainen asiakaskohtaaminen ovat avainasemassa.
Kokemusta kahvilamaailmasta: Tiedäthän miten cappuccino kirjoitetaan ja miten se valmistetaan?

Sujuvaa suomen kieltä: Koska asiakkaamme arvostavat selkeitä tilauksia. Bonusta on, jos osaat palvella asiakkaita englanniksi ja ruotsiksi.

Pöytäpelituntemusta: Emme vaadi, että osaat opettaa pelejä. Tärkeämpää on kiinnostus aiheesta! Plussaa on, jos lauta-, retro-, figu-, kortti- ja roolipelit ovat tuttuja entuudestaan.

Tarvitset myös

Hygieniapassin: Emme halua kenenkään sairastuvan kahvikupillisesta.
Anniskelupassin: Kahvilassamme tarjoillaan myös alkoholituotteita, ja näitä tulee osata jakaa lakia rikkomatta. Voit suorittaa tämän vielä rekrytointiprosessin aikana.

Meillä pääset kehittämään taitojasi ja kohtaamaan uusia haasteita. Etsimme henkilöitä, jotka hymyilevät kiireen keskellä ja ovat valmiita kohtaamaan ihmiset aidosti ja empaattisesti. Et pelästy haastavien työtilanteiden edessä vaan tartut rohkeasti härkää sarvista ja yrität aina parhaasi.

Jos tämä kuulostaa sinulta, laita hakemus meille heti. Paikat täytetään sopivien mäyrien löydyttyä.

Lisätietoja voit kysellä toimari Jaakko Kanniaiselta sähköpostitse: jaakko@happybadger.fi.

Happy Badger Boardgame Café on tärkeä uusi osa Happy Badgerin pelikokemusten kokonaisuutta. Lupaamme olla reilu työnantaja, joka auttaa sinua mahdollisuuksien mukaan ja haluaa sinulle parasta. Meillä on hyvä meininki ja mahtavat työkaverit. Maksamme tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan PAM:n TES:n mukaisesti. Luomme ja sovimme myös kannustavat palkkiomallit kahvilatyön perustehtävien ulkopuolelle kuuluvista projekteista, jos sellaisista olet kiinnostunut.

Tervetuloa mukaan iloisten mäyrien joukkoon, ja luodaan yhdessä Turkuun lautapelaajien ansaitsema koti!

Työsuhteen laatu: määräaikainen 11kk
Työaika: osa-aikainen 10-20h/vko
Työn aloitus: heinäkuun 31 päivä, 2024
Palkka: PAM TES
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jaakko@happybadger.fi