Software and Testing Specialist, Pinja Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa Pinjalle rakentamaan vastuullisempaa huomista!

Etsimme testaus- ja sovellusasiantuntijaa Gema by Pinja tiimimme!

Me Pinjalla työskentelemme tuotannon ja kunnossapidon digitalisaatioprojekteissa tarjoamalla valmiin järjestelmien ekosysteemin asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen. Gema by Pinja tuotannon seurantajärjestelmä palvelee tällä hetkellä satoja asiakkaitamme lukuisilla eri toimialoilla kotimaassa ja kansainvälisesti. Asiakkaamme ovat oman toimialansa johtavia yrityksiä, jotka panostavat kilpailukykynsä tehostamiseen digitalisaation avulla. Pinja toimii näissä asiakkuuksissa niin järjestelmätoimittajana kuin myös kehittämisen kumppanina vahvan asiantuntija- sekä toimialaosaamisen kautta.

Mitä tekemään?

Työtehtävässä toimit osana Gema by Pinja tuotannon seurantajärjestelmän kehitystiimiä vastaten osaltasi järjestelmän testauksesta ja laadunvarmistuksesta. Työ sisältää uusien versioiden ja ominaisuuksien manuaalista testausta. Pääset myös osaamisesi mukaan kehittämään testausautomaatiota ja -prosesseja. Raportoit havaitut puutteet ja käytettävyysongelmat tiimille nykyaikaisten työkalujemme avulla. Työnkuva sisältää myös osallistumista järjestelmän toimitusprojekteihin, jossa tehtäviisi kuuluu ohjelmistojen asennukset ja konfiguroinnit projektimääritysten mukaisesti, sekä dokumentointi tehdyistä muutoksista asianmukaisesti. Projektityöskentely tehdään tiiviissä yhteytyössä projektipäällikön ja asiakkaan edustajien kanssa. Pystyt tarvittaessa auttamaan asiakkaalta tulleissa tukitapauksissa vianselvityksessä ja -korjauksessa.

Tehtävässä onnistumista tukevat seuraavat tiedot ja taidot:

Osaaminen ja kokemus:
SQL ja tietokannat
Windows palvelinympäristöt
IIS
Järjestelmien ylläpitotehtävät

Lisäksi arvostamme kokemusta seuraavista:
Azure
C# ja Typescript (.NET & React)
Jira
Testausautomaatio (Cypress)
Ongelmanratkaisukyky ja isojen kokonaisuuksien hahmottaminen.
Tavoitteellisuus ja hyvät kommunikaatiotaidot.
Kokemus ja osaaminen projektityöskentelystä on eduksi.
Kielitaito sekä valmistavan teollisuuden tuntemus plussaa.

Miksi Pinjalle?

Jatkuvan oppimisen kulttuuri, jonka konkreettisena muotona 10 työpäivää vuodessa oman osaamisen kehittämiseen.
Alalle tyypilliset kilpailukykyiset henkilöstöedut, mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu ja kattava työterveys.
Joustava luottamukseen perustuva työtapa. Työskennellä voit toimistoillamme, hybridinä tai halutessasi täysin etänä, saaden kotitoimistoosi täysin varustetun työpisteen: sähköpöydän, ergonomisen työtuolin ja muut työvälineet.
Työyhteisömme viihtyy yhdessä myös töiden ulkopuolella ja järjestämme paljon laneja, lautapeli-iltoja, liikuntavuoroja, illanviettoja ja paljon muuta.
Vahva tuoteliiketoimintamme ja laaja asiakaspohjamme tekevät meistä turvallisen ja vakaan työpaikan, jossa on hyvä olla ja kehittyä. Olemme asuntolainasi paras ystävä näinä erikoisina aikoina.

Pinjalaisuus pähkinänkuoressa

Keitä olemme? IT-alan huippuammattilaisia pohjoisesta, varustettuna omilla erityistaidoilla ja osaamisella. Olemme ylpeitä Pinja-perheestämme, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meitä on jo yli 500 data loversia, yli 30 eri kansallisuudesta.

We love data. Data on koodattu pinjalaisten DNA:han. Datasta saadun tiedon avulla kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa tulevaisuuden kestäväksi. Siksi pinjalaisia kutsutaankin nimellä datalovers.

Mitä teemme? Olemme asiakkaidemme kumppani kaikessa, mitä datalla ja digitalisaatiolla voidaan saavuttaa. Varmistamme asiakkaidemme menestyksen omilla SaaS-tuotteillamme ja palveluillamme. Missiomme on rakentaa kestävämpää maailmaa tavu tavulta.

Rekrytoinnin eteneminen:
Haku on avoimena 16.6.2024 saakka.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Laittelethan hakemusta tulemaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career.pinja.com/jobs/4481410-software-and-testing-specialist