Infra asentaja, Porin Maastotyö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa porilaista infrastruktuurin rakentamisen ydintä? Etsimme tiimiimme jäsentä, joka haluaa kasvaa ja oppia uutta infra-asentajan roolissa Porin Maastotyöllä.

Tehtäväsi kattavat monipuolisen kirjon työtehtäviä alituskoneen käytöstä kaapelien esiin kaivamiseen ja liikennejärjestelyihin. Vaikka aiempi kokemusta alalta on etu, se ei ole välttämätöntä, me annamme kattavan perehdytyksen ja tukea urasi alussa. Tässä työssä pärjää, kunhan löytyy asennetta.

Työpäiväsi alkavat maanantaisin Porista ja matkustusvalmiutesi vie sinut Etelä- ja Länsi-Suomen kohteisiin, jossa pääset toteuttamaan kaapelialituksia ja muita infrastruktuurin keskeisiä tehtäviä. Tarvitset työssäsi voimassa olevan B-kortin, C-kortti katsotaan eduksi. Työturvallisuuskortti ja tieturva1 ovat tässä työssä välttämättömiä, mutta tarvittaessa koulutamme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Yrityksemme noudattaa Infra-alan työehtosopimusta, jonka mukaan mm. erilaiset lisät määräytyvät. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla ePassin ja vapaa-ajantapaturmavakuutuksen.

Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työhakemuksen ja ansioluettelon voit laittaa osoitteeseen niko.kotiniemi@maastotyo.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta