Tule lähihoitajan vuorotteluvapaan sijaiseksi, Suomen Kristilliset Hoivakodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sydämellistä ja osaavaa lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi Palvelukoti Arkkiin, Kajaaniin. Arkki on vuonna 2021 avattu 26-paikkainen ikäihmisten hoivakoti.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kyvyn ja rohkeuden toimia perehdytyksen jälkeen itsenäisesti. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote lasten ja nuorten / iäkkäiden kanssa työskentelyä varten, sekä hygieniapassi. Lääkehoitoon osallistuminen edellyttää lääkehoitolupaa, joka suoritetaan työsuhteen alussa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi rekrytoitavan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Sijaiseksi voidaan palkata myös henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista: alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi, tai vuorotteluvapaa alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Työpäiväsi Arkissa sisältävät asukkaiden ohjausta ja huolenpitoa, lääkehoitoa sekä asukkaiden mielekkään arjen toteutumisen mahdollistamista. Tavoitteenamme on tehdä asukkaillemme viihtyisä ja turvallinen koti, sekä työntekijöille hyvä paikka tehdä töitä. Työ on kolmivuorotyötä.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tarjoamme tukea urakehityksessäsi ja työssä etenemisessäsi. Käytössäsi on joustavat työajat. Esihenkilösi on tukenasi ja auttaa sinua jaksamaan. Hyvinvoiva ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö on meille keskeinen arvo.

Arkissa työsuhde-etuihin kuuluvat tyky-päivät, työterveyshuolto ja ePassi.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tai viimeistään 30.6.2024 Sirkka Ohtoselle, sirkka.ohtonen@kristillistahoivaa.fi, puh. 044 977 3761. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit aloittaa työssäsi sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sirkka.ohtonen@kristillistahoivaa.fi