Maastotyöntekijä, mittaaja, kairaaja, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maastotyöntekijä, mittaaja, kairaaja
Joukahaisenkatu, 20520 Turku, Suomi
Kokopäiväinen
Työn kuvaus
Haemme kokenutta tai uraansa vasta aloittelevaa maastotyöntekijä-kairaajaa (esim. mittaustyöntekijä, kartoittaja, mittamies, mittausteknikko, kairaaja, mittaaja, maaston apuhenkilö) monipuolisiin maastotyötehtäviin Varsinais-Suomen talo- ja infrarakentamisen kohteisiin vakituiseen työsuhteeseen.

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Tarjoamme vastuullisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän lisäksi hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen organisaation tuen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi. Käytössämme on kairauskalustona 1 kpl raskas porakonekaira MTG7000, 2 kpl kevyttä monitoimikairaa: (KN1000, MTG2000K), 1 kpl siipikaira: (GM4WBlue);. Mittauskalustona robottitakymetrikalusto Trimble S3 ja RTK GPS Trimble R12i sekä tarkkavaaituskalustona Timble DiNi03.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

-Toimenkuvaasi kuuluu geoteknisiä maaperätutkimuksia, mittaustöitä ja muita maaston avustavia tehtäviä.
-Maastotöiden lisäksi tehtäviin kuuluvat alan toimistotyöt.
Voit työskennellä Turun toimipisteellämme. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tietoja sinusta

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

-Aikaisempaa kokemusta pohjatutkimuksista tai maastomittaustehtävistä
-Mittaustekniikan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta
-Sujuvaa suomen kielen suullista taitoa, muu kielitaito on eduksi
-Pohjatutkijan pätevyys katsotaan eduksi
-Ajokortti on välttämätön

Omaathan itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen ja olet työntekijänä vastuuntuntoinen ja aktiivinen. Maastotyö on haasteellista ja arvostamme hakijalta huolellisuutta, kykyä omaksua uutta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja paineensietokykyä.

Mitä tarjoamme sinulle

-Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
-Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
-Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
-Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
-Joustavat työskentelytavat
-Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 16.6.2024.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Jutta Heikkilä puh. +358 (45) 6785489.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/743999989183949-maastotyontekija-mittaaja-kairaaja