HH Keittiövastaava, Kokkola, Kokkolan Halpa-Halli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme KEITTIÖVASTAAVAA esihenkilörooliin KOKKOLAN HalpaHallin HHkeittiö-ravintolaan.

HHkeittiö tarjoaa asiakkailleen lounasta, hampurilaisia, a la carte- annoksia ja kahvilatuotteita. Ravintolamme on avoinna ma-la 10.00-15.00. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ravintolamme on suljettu. Ravintolan työntekijöiden työpäivät mukailevat aukioloaikoja pääsääntöisesti sijoittuen 6-16 välille.

Keittiövastaavan roolissa toimit esihenkilönä ravintolamme tiimille ja vastaat ravintolan toiminnasta. Työsi sisältää monipuolisesti ravintola-alan tehtäviä esim. ruoan valmistusta, asiakaspalvelua, lounaslistojen hallintaa, tilaamista, puhtaanapitoa, omavalvontaa, töiden suunnittelua, organisointia ja johtamista sekä toiminnan kehittämistä. Kaikkea ei tarvitse osata kerralla, perehdytämme sinut työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän viiden hengen keittiötiimin esihenkilönä. Tarvittaessa keittiötiimiä täydennetään kaupan puolen salitaitoisilla työntekijöillä. Keittiössämme pääset tekemään vaihtelevaa työtä kokin, parilan ja salin vuoroissa sekä hallinnollissa tehtävissä. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi.

Aloitusaikataulumme on sovittavissa, mutta toivomme, että työ voisi alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Täytä hakemuksesi 16.6.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valinta voidaan tehdä heti oikean henkilön osuessa kohdalle.

Lisätietoja työtehtävästä antaa myymäläpäällikkö Kari Kinnunen puh 020 718 2501 tai kari.kinnunen@halpahalli.fi

HalpaHalli Kokkola, Myymälä

Tule rakentamaan menestystä kanssamme. Teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi merkityksellistä ja hyvää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä palvelu syntyy henkilöstömme tyytyväisyydestä.

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan noin 1200 ihmistä.

Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin. HHKeittiöt palvelevat asiakkaita 11 paikkakunnalla tarjoten monipuolisen lounaan lisäksi listaruokia sekä kahvilapalveluja. Konttorimme sijaitsevat Kokkolassa ja Vantaalla. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/hh-keittiovastaava-kokkola/ZQX1QN