Ohjaaja (lähihoitaja) (sijaisuus 15kk), Lastensuo, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ohjaajaa opintovapaan sijaisuuteen mahtavaan tiimiimme Lastensuojeluyksikkö Niittysara 1:een Tupokselle!

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Millainen työ sinua odottaa?

Työ on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 29.7.2024-29.10.2025. Työ on kokoaikainen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Jokilaakson Perhekotien Niittysara 1 (https://www.humana.fi/lastensuojelun-laitospalvelut/lastensuojeluyksikot/jokilaakson-perhekodit/lastensuojeluyksikko-niittysara-tupos/) sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Limingan Tupoksessa. Niittysara 1 on erityistason yksikkö, joka tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen kasvuympäristön lapsille, joilla on psyykkistä oireilua ja neuropsykiatrisista ominaisuuksista johtuvia haasteita elämässään. Pyrimme kaikella toiminnallamme vahvistamaan lasten omia voimavaroja.

Lue lisää arjestamme Niittysarassa täältä (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/artikkelit/2024/lupa-hompotella-ja-elaa-ihan-tavallista-arkea/)!

Ohjaajana tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa sekä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Työtä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Eettiset toimintatavat ovat meille Humanassa äärimmäisen tärkeitä ja visiomme on: jokaisella on oikeus hyvään elämään.

Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi työssäsi lasten parissa. Työnkuvassa otamme huomioon jokaisen omat erityisosaamisalat ja kiinnostuksen kohteet.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/).

Meille voit hakea helposti ilman CV:n lähettämistä!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä halutessasi myös omia harrastuksiasi. Sinua odottaa moniammatillinen työyhteisö, joka tukee sinua työssäsi. Tiimissämme on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta.

Työhön perehdytetään kattavasti. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

- Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin. Osaamisemme vahvistaminen on meidän kaikkien etu!

- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan ja laajaan työterveyshuoltoon.

-
Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!

- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!

- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Toiveemme sinua kohtaan

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan perustason koulutusta (lähihoitaja).

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, erityisesti kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä. Lisäksi arvostamme vahvaa ammattitaitoa, kohtaamisen taitoja, empatiaa, yhteistyötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 30.6.2024. Haastattelut toteutetaan viikoilla 27 ja 28, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Sanni Pietilä p. 0406432349 tai sähköpostilla sanni.pietila@humana.fi.

Huomioithan, että tietoturvasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4494477-ohjaaja-lahihoitaja-sijaisuus-15kk-lastensuojeluyksikko-niittysara