Tiimiesihenkilö, Attendo Niittytuuli, Oulu, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 17.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Oulun Niittytuuleen tiimiesihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Niittytuulessa työskentelee huumorintajuinen sekä yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Työyhteisömme on moniammatillinen tiimi ja haemme sydämellistä, huumorintajuista sekä kannustavaa tiimiesihenkilöä.

Niittytuuli on 60-paikkainen hoivakoti, joka jakautuu neljään ryhmäkotiin. Tiimiesihenkilönä tehtäväsi koostuu sekä hoitotyöstä sekä hallinnon työstä.
Tiimiesihenkilö avustaa yksikön johtajaa henkilöstön resursoinnissa, työvuorosuunnittelussa ja sijaisten hankinnassa yksikössä määritellyllä tavalla. Tiimiesihenkilöitä kodissamme on kaksi, joten tehtäviin kuuluu myös sijaistaminen toisen tiimiesihenkilön/johtajan poissaolojen aikana.

Tiimiesihenkilön päivään kuuluu työn organisointiin ja ohjaamiseen liittyviä tehtäviä ja toimimista ammatillisena tukena sekä lähiesihenkilönä oman tiimin hoitohenkilökunnalle.

Tiimiesihenkilö huolehtii laadukkaan hoitotyön ylläpitämisestä ja kehittämisestä yhdessä laatukoordinaattorin ja yksikön johtajan kanssa sekä läheisyhteistyön ylläpitämisestä yhdessä oman tiiminsä kanssa. Tiimiesihenkilön työaika on arkisin tehtävää työtä.

Tehtävä edellyttää

AMK-tasoista tutkintoa sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi tai fysioterapeutti. Kokemusta ikääntyneiden hoivasta sekä kuntoutuksesta. Kehitys- ja ratkaisukeskeistä asennetta. Organisointi- ja johtamistaitoja. Kykyä toimia muun henkilöstön tukena erilaisissa hoitotyön tilanteissa. Aiempi esihenkilötyö katsotaan eduksi.

Kielitaitovaatimus: CEFR-taitotason B2 mukainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote on esitettävä nähtäväksi ennen valinnan vahvistamista.

Tarjoamme sinulle:

- Viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit

- Haastavan ja mielenkiintoisen työn

- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi

- E-passi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun

- Kattavan työterveyshuollon

- Henkilöstöetuohjelman, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle

- Työsuhdematkalipun

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta G22D 2557,85- 2787,99 ja palkkaukseen kuuluu myös tehtäväkohtaisen lisä.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko tehtävästä ?
Täytä hakulomake mahdollisimman pian, kuitenkin 17.6.2024 mennessä. Haastattelemme jo hakuajan aikana, joten emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Lisätietoja antaa Hoivakodin Johtaja Anne Kaan 044-4944810 anne.kaan@attendo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4519907-tiimiesihenkilo-attendo-niittytuuli-oulu