Sairaanhoitajan sijaiseksi Päivystykseen, KYS, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2024
  • Hae viimeistään 17.6.2024
  • Palkkaus: 2865,43€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta sairaanhoitajaa sijaisuuteen Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Akuutti osaamisalueen Päivystysyksikköön, päivystypoliklinikalle.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Päivystysyksikköön kuuluvat erikoissairaanhoidonpäivystys (kaikki erikoisalat) ja 6-paikkainen seurantayksikkö. Hoitotyö on äkillisesti sairastuneiden potilaiden hoitamista moniammatillisessa tiimissä. Keskeistä hoitotyössä on potilaan hoidon tarpeen arviointi ja priorisointi, potilaan voinnin seuranta ja tilassa tapahtuvien muutosten tunnistaminen, hoitotoimenpiteiden aloittaminen sekä hoidon arviointi.

Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on
2 865,43€/kk.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja erittäin modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ennakoida sekä hallita nopeasti muuttuvia tilanteita. Eduksi katsotaan alueen palveluiden tuntemus, kyky moniammatilliseen yhteistyöhön ja kliinisen-/akuuttihoitotyön työkokemus.

Muuta huomioitavaa:

- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa.
- Haastatteluja sijaisuuksiin käydään koko hakuajan ajan ja sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä. Haethan siis pian ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/605246/fi_FI