Närvårdare 80%, Köpmansgatan, Kommunernas socialtjänst k.f., KST
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) söker en tillsvidareanställning som närvårdare 80% i periodarbete till Köpmansgatans gruppboende.

Vi erbjuder dig en fin arbetsgemenskap och ett meningsfullt och omväxlande arbete. Som närvårdare hos oss får du stöd i ditt yrkesutövande av ett metodteam som vägleder arbetsgruppen att arbeta enligt antagen metod, Positive Behavior Support (PBS). Vidare ingår du i en arbetsgrupp där det regelbundet hålls gemensamma personalmöten och som anställd inom KST erbjuder vi dig utökad företagshälsovård och friskvårdsförmåner via friskvård.ax.

Arbetet innebär att ge stöd och service i det vardagliga livet för personer med olika funktionsvariationer. Arbetet på Köpmansgatan utgår från individens behov av stöd med fokus på utveckling av förmågor relaterade till delaktighet och självständighet, det är därför viktigt att vara lyhörd för den enskilda individens behov. Arbetet är i huvudsak handledande vilket innebär att ett pedagogiskt förhållningssätt genomsyrar verksamheten.

Som person ser vi att du är ansvarstagande, har lätt för att kommunicera och samspela med andra, att du är flexibel, noggrann och respektfull i mötet med de personer vi arbetar med. Vi tror att du är initiativtagande, har en god samarbetsförmåga men att du också trivs med att arbeta på egen hand. Framför allt tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med människor! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt att du kompletterar och finner din plats i arbetsgruppen.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt kunskap inom autismspektrum, alternativ och kompletterande kommunikation samt olika funktionsvariationer är meriterande men inte ett krav.

För en tillsvidareanställning är behörighetskravet närvårdare eller motsvarande examen registrerad i Valvira. Sökanden utan närvårdarexamen kan komma att beaktas i brist på behöriga sökanden.

Anställningen är tillsvidare i periodarbetstid om 80% av heltid. Arbetet inleds 2.9.2024 eller enligt överenskommelse. Den uppgiftsrelaterade lönen är 80% av 2677,89 € vid formell behörighet, samt eventuella erfarenhetstillägg. Prövotid tillämpas.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 300 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice samt organisationsstöd.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/se/jobbar/narvardare-80-kopmansgatan-604883/?&limit=24&organisation=47696