Närvårdare 80%, Havsgatan, Kommunernas socialtjänst k.f., KST
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) söker en tillsvidareanställning som närvårdare 80% i periodarbete till Havsgatans gruppboende.

Vi erbjuder en trivsam arbetsgemenskap med meningsfulla och varierande arbetsuppgifter. Vår arbetsplats erbjuder en hemlik miljö och möjlighet till utomhusvistelse på vår anslutna innergård. Som närvårdare hos oss får du stöd i ditt yrkesutövande av ett metodteam som vägleder arbetsgruppen att arbeta enligt antagen metod, Positiv Behavior Support (PBS). Som anställd inom KST får du tillgång till utökad företagshälsovård på allmänläkarnivå och friskvårdsförmåner via friskvård.ax.

På Havsgatans gruppboende fokuserar vi på klienternas individuella behov, utveckling och välmående samt deras rätt till självbestämmande och självständighet i både stora som små val. Hos oss får du möjlighet att stödja och hjälpa våra klienter på ett respektfullt sätt i deras vardag, inklusive personlig hygien och hushållssysslor. För att skapa en lättförståelig och trygg miljö för våra klienter använder vi olika metoder bland annat alternativ kommunikation.

Vi söker en ansvarstagande person som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, och som är flexibel, noggrann och respektfull i mötet med dem vi arbetar med. Vi tror att du är initiativtagande och har god samarbetsförmåga, men att du också trivs med att arbeta självständigt.
Framför allt tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med människor! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt kunskap inom autismspektrum och alternativkommunikation är meriterande men inte ett krav. Meriterande är även god datorvana.

För en tillsvidareanställning är behörighetskravet närvårdare eller motsvarande examen registrerad i Valvira. Sökanden utan närvårdarexamen kan komma att beaktas i brist på behöriga sökanden.

Anställningen är tillsvidare i periodarbetstid om 80% av heltid. Arbetet inleds 2.9.2024 eller enligt överenskommelse. Den uppgiftsrelaterade lönen motsvarar 80% av 2677,89 € vid formell behörighet, samt eventuella erfarenhetstillägg. Prövotid tillämpas.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 300 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice samt organisationsstöd.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/se/jobbar/narvardare-80-havsgatan-604936/?&limit=24&organisation=47696