Lähihoitaja, Naantalin, Raision ja Ruskon ympäriv, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko motivoitunut, empaattinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot?
Tule meille töihin ja ole osa ammattitaitoista hoitajajoukkoamme!

Naantali:
Myllykiventien muistikodit: lähihoitaja
Katavakoti: lähihoitaja
Birgittakoti: lähihoitaja

Raisio:
Hulvelan palvelukeskus, Päivänpaiste: lähihoitaja

Myllykiventien muistikodit Alli, Ellen ja Sylvi sijaitsevat kauniissa ja vehreässä ympäristössä Naantalissa. Kaikilla asukkailla on oma huone ja lisäksi asukkaiden käytössä on yhteinen oleskelu ja ruokailutila sekä sauna. Allin ja Sylvin asukkailla on käytössään viihtyisä ja turvallinen piha-alue, josta löytyy katettu terassi. Muistikoti Ellenissä asukkailla on käytössä lasitettu parveke ja yhteisessä käytössä Sylvin kaunis aidattu piha-alue.

Katavakoti sijaitsee Naantalin Rymättylässä, kauniin merenlahden rannalla. Katavakodissa on kaksi tiimiä, joista toinen on ympärivuorokautista palveluasumista ja toinen laitoshoitoa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkailla on omat huoneet ja laitoshoidon huoneissa on 1-2 asukasta. Katavakodissa on yhteisiä tiloja sekä sisällä että terasseilla, joissa asukkaat voivat viettävää aikaansa. Hoitajat työskentelevät joustavasti näissä molemmissa tiimeissä.

Birgittakoti sijaitsee Naantalin terveyskeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä ovat Naantalin vanhakaupunki sekä ranta-alue. Tiimejä Birgittakodissa on yhteensä kuusi. Birgittakoti tarjoaa ikääntyneille sekä ympärivuorokautista palveluasumista että lyhytaikaishoitoa. Birgittakodin viihtyisällä vasta remontoidulla sisäpihalla nautimme ulkoilusta ja erilaisten pihapelien pelaamisesta. Talviaikaan hyödynnämme enemmän kuntosalia ja muita yhteisiä tilojamme.

Päivänpaisteen lyhytaikaishoidon yksikkö sijaitsee Hulvelan palvelukeskuksen yhteydessä. Hulvelaan sinun on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla, fölibussit 6 ja 7 kulkevat noin 10-30 minuutin välein. Pysäkiltä on n.500 m matka Hulvelaan. Hulvelankadun päästä löytyy iso maksuton parkkipaikka. Päivänpaisteessa korostuu asiakkaan toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen, ja kuntouttavilla lyhytaikaishoidon jaksoilla pyritään tukemaan asiakkaan kotona asumista mahdollisimman pitkään. Yksikkömme kulttuuri- ja harrastetoiminta sekä fyysiset aktiviteetit, kuten ulkoilu, ovat osa päivittäistä työtämme.

Lähihoitaja työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Saat perehdytyksen työhön työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Lähihoitajan työ ympärivuorokautisessa palveluasumisessa ja lyhytaikaishoidon yksikössä on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on alkaen 2435€ kuukaudessa.

Odotamme innolla mahdollisuutta tavata sinut ja keskustella lisää siitä, miten voimme tehdä yhdessä merkityksellistä työtä.

Etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on
-Lähihoitajalla sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-665-24/fi_FI