Service Desk Specialist, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko osaksi rentoa ja nuorekasta työyhteisöä tunnetussa IT-alan yrityksessä? Pidätkö ongelmanratkaisusta ja asiakkaiden auttamisesta? Haluatko mukaan maailman vastuullisimman IT-palveluyrityksen Service Deskiin?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme Atea Finland Oy:lle työntekijöitä Service Desk Specialistin tehtäviin.

Työssäsi palvelet ja neuvot yritysasiakkaita tietoteknisissä ongelmissa, sekä opastat heitä esimerkiksi järjestelmien sekä laitteiden käytössä. Asiakkaita kohdataan puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työskentely tapahtuu Joensuun Tiedepuistolla Atean moderneissa työtiloissa, asianmukaisilla työvälineillä. Atealla työskennellessä sinulla on mahdollisuus työllistyä myös kansainvälisiin tehtäviin, jossa työnohjaus tapahtuu englanniksi.

Työtunteja tarjoamme 37,5 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville päivävuoroihin. Etätyöskentely on mahdollista perehdytysjakson jälkeen, osaamisesi kartuttua. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työnantajana toimii Barona IT Oy. Työsuhteessa noudatetaan Henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta. Tehtävän asiakaspalveluluonteen vuoksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kerryttää bonuksia henkilökohtaisen suoriutumisesi perusteella.

Toivomme sinulta:

-Hyviä vuorovaikutustaitoja
   -Asiakaspalveluhenkisyyttä
   -Ongelmanratkaisutaitoja
   -Tiimityötaitoja
   -Kiinnostusta IT-alaa kohtaan
   -Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme harrastuneisuuden alalta sekä työkokemuksen vastaavista tehtävistä, eikä toki IT-alan opinnoistakaan ole haittaa. Menestyt työssä, mikäli tartut innolla erilaisiin ongelmiin ja motivoidut niiden ratkaisemisesta. Näiden lisäksi olisi hyvä, että pystyisit hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti etkä häkeltyisi ajoittain kiireisestä työtahdista.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija - työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/664c842b7912ff001d55e72b