Ravitsemistyönjohtaja, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Palkkaus: 2800,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueelle haetaan ravitsemistyönjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset ja logistiikkapalvelut.

Ravitsemistyönjohtajana toimit Lapin hyvinvointialueen ruokapalvelujen vastuualueella, Rovaniemen vastuuyksikössä ruokapalvelujen esihenkilötehtävissä. Vastaat Rovaniemen Näsmänkiepin palvelutalon valmistuskeittiöstä ja Pulkamontien terveyskeskuksen jakelukeittiöstä, joihin kuuluu terveyskeskuksen ja palvelukotien ateriat sekä kotiateriapalvelut.

Työssäsi vastaat keittiöiden toiminnan sujuvuudesta, taloudesta, töiden organisoinnista, työnohjauksesta ja osallistut myös itse tarvittaessa keittiön päivittäisiin työtehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi mm. työvuorolistojen laadinta, tilausten tekeminen, sijaisten rekrytointi sekä muut esihenkilölle kuuluvat työt. Tukenasi sinulla on ruokapalveluiden esihenkilötiimi.

Toivomme, että olet asiakaspalvelun ammattilainen, jolta löytyy vähintään vuoden kokemus esihenkilötehtävistä. Toivomme lisäksi, että olet taitava organisoija, edistät työyhteisössä toiminnallasi hyvää yhteistyöhenkeä ja viihdyt hektisessäkin työympäristössä, jossa tilanteet voivat vaihdella. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja osaat käyttää työssä tarvittavia eri järjestelmiä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto / muu soveltuva ammattitutkinto sekä kokemus alan työtehtävistä ja esimiestyöstä. Hygieniapassi vaaditaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 800,00 € kuukaudessa. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Sähköisellä hakulomakkeella tulee ilmoittaa koulutus ja työkokemus, jonka hakija haluaa otettavaksi huomioon ansiovertailussa. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 28.6.2024 klo 15.00 saakka. Tehtävää jo hakeneiden hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/604464/fi_FI