Sairaanhoitaja ja Lähihoitaja, Kaarinan, Paimion, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaarinan kotihoito operoi Kaarinan ja Piikkiön alueella. Toimistomme sijaitsevat Kaarinan keskustassa, Hovirinnassa ja Piikkiössä.
Paimion kotihoito toimii Paimion alueella kahdessa tiimissä.

Kotihoidon työ on liikkuvaa, monipuolista ja itsenäistä. Kotihoidossa työskennellään osana moniammatillista työyhteisöä. Vaikka kotikäynnit tehdään pääsääntöisesti yksin, voit aina tarvittaessa konsultoida kollegaa. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa yksinasuvia ikäihmisiä.

Kaarinan alueen kotihoito valittiin asiakkaiden ja omaisten toimesta vuonna 2022 kolmen parhaan kotihoidon joukkoon THL:n valtakunnallisessa kyselyssä.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu kotihoidon asiakkaan lääkehoidosta vastaaminen, hoidolliset tehtävät sekä kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu ja toteutus yhteistyössä tiimin sairaanhoitajan kanssa. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2561,00 €/kk, osaan tehtävistä on saatavilla rekrytointilisää 204,88 €/kk, 6kk ajan.

Sairaanhoitajan vuosilomasijaistajan tehtävä on vakituinen ja hän toimii sairaanhoitajan vuosilomien sijaisena kaikissa kotihoidon tiimeissä. Kotihoidon sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kotihoidon asiakkaan lääkehoidosta vastaaminen, sairaanhoidolliset tehtävät sekä kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu ja toteutus yhteistyössä tiimin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on itsenäistä, monipuolista ja vastuullista. Työ on päivätyötä arkisin. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2919,54 €/kk, vuosilomasijaistajan tehtävään on saatavilla rekrytointilisää 233,56 €/kk, 6kk ajan.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, muutosmyönteisyyttä ja itsenäistä harkintakykyä sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Liity joukkoomme ja ota ensimmäinen askel kohti merkityksellistä ja palkitsevaa työtä. Odotamme innolla, että pääset jakamaan osaamistasi ja lämpöä asiakkaidemme hyväksi. Kaupan päälle timanttiset työkaverit.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään.

Etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on
-Sairaanhoitajalla terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
-Lähihoitajalla sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-662-24/fi_FI