Sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, Keuruun Vanhaintukisäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 2557,85€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hankekoordinaattoriksi meille?

Keuruun Vanhaintukisäätiö ja Keuruun Pallo ry ovat hakeneet yhteistyönä Keski-Suomen liiton kehittämisrahaston rahoitusta kulttuurin ja yhteisöllisyyden edistämiseen Keurusseudulla.
Hankkeen tarkoituksena on perustaa kohtaamispaikka, joka tukee asukkaiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Pääpaino kohtaamispaikan toiminnassa on ikääntyneissä ja lapsiperheissä, mutta kohtaamispaikan ovet ovat avoinna kaiken ikäisille ja tavoite on kehittää ylisukupolvista toimintaa.

Haemme nyt innovatiivista, innokasta ja ulospäin suuntautunutta aktiivista tekijää hankekoordinaattoriksi!

Hankekoodinaattorin tehtäviin kuuluu hankkeen alussa tunnistaa ja kontaktoida toiminnan keskeisimmät yhteistyötahot, suunnitella toiminnan käynnistyminen ja vastata hankkeen näkyvyydestä viestinnän keinoin. Hankekoordinaattorin työ on itseohjautuvaa, edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työsi tukena on hankkeen ohjausryhmä.

Ensisijaisesti edellytämme AMK-tasoista, tehtävään soveltuvaa koulutusta. Koulutuksen rinnalla merkittävää on, että saamme tiimiimme tekijän, joka omaa samankaltaisen arvomaailman, jonka hankekumppanit jakavat; avoimuus, yhteisöllisyys, ihmisarvon kunnioittaminen, tekemisen ilo, huumori.

Tämän tehtävän aloitus edellyttää hankerahoituksen saamista, ja työsuhde voi alkaa vasta rahoituksen varmistuttua. Jos hankkeen rahoitushakemus hyväksytään, tullaan hankkeeseen palkkaamaan myöhemmässä vaiheessa myös ohjaaja.

Hankerahoitushakemus on jätetty 1,5 vuotisena. Maakuntahallitus päättää rahoitushakemuksista kokouksessaan 19.6.2024.

Jätä hakemus, jolla erotut joukosta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kati.kujala@tuurilakoti.fi