Erikoislääkäri, Aikuispsykiatria, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) Mielenterveys ja hyvinvointi -palvelukeskukseemme kahta (2) erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin aikuispsykiatrian osastoille uuteen Lainesairaalaamme.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Aikuispsykiatrialla järjestämme psykiatrian erikoissairaanhoidon avo- ja osastohoidon tutkimus-, hoito- ja kuntoutuspalveluja sairaanhoitopiirin ja erityisvastuualueen aikuispotilaille. Suunnittelemme potilaan auttamisen yhteistyössä potilaan, hänen läheistensä ja muiden auttajatahojen kanssa. Keskeisimmät hoito- ja kuntoutuskeinomme ovat psykoterapia eri muodoissaan sekä moderni lääke- ja sähköhoito. Osastohoitoon tulee potilaita ympäri Suomen. Hoito ja kuntoutus jatkuvat lähes aina avohoidossa.

Erikoislääkärinä tehtävääsi kuuluu aikuispsykiatrian osastolla olevien potilaiden hoidon konsultointi sekä kiertäminen osastoilla.

Uusi psykiatrinen sairaalamme on juuri valmistunut ja sijaitsee KYS kampuksella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme työsi tueksi moniammatillisen osaavan tiimin, hyvän perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Panostamme lääkärien työviihtyvyyteen ja -hyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen. Työaikaa koskevat toiveet on mahdollista ottaa huomioon.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Uraporraspalkan ja mahdollisten tehtävälisien lisäksi maksuun tulee +3% tai +8% työkokemuslisää 5. tai 10. vuoden työkokemuksen perusteella sekä psykiatrian tehtävälisä ajalla 1.1.-31.12.2024.

Olisitko sinä etsimämme erikoislääkäri?

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaisesti virkaan voidaan valita psykiatriaan erikoistuva lääkäri.

Kokemuksen psykiatrisesta osastotyöstä katsomme eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä työskentelyyn moniammatillisessa tiimissä.

Virkaan valitun on toimitettava terveydenhuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen valintapäätöksen vahvistamista. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Virassa noudatamme koeaikaa.

Tule sinäkin töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/605182/fi_FI