Sairaanhoitaja tai lähihoitaja, vuorotteluvapaan, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osastomme on 18-paikkainen erikoissairaanhoidon vuodeosasto, jossa hoidetaan erilaisiin syöpäsairauksiin ja verisairauksiin sairastuneita potilaita. Potilaat tulevat meille usein suunnitellusti kotoa sytostaatti- tai sädehoitoihin, poliklinikalta hoitojen aloituksiin tai suoraan sairaalan päivystyksestä. Toteutamme myös yhteistyössä isotooppiyksikön kanssa radiojodihoitoja osastollamme. Osastomme sijaitsee tammikuussa 2024 avautuneessa keskussairaalaan laajennusosassa (F-osa).

Hoitajana työskentelet perehdytyksen jälkeen itsenäisesti vastuullisesti osana moniammatillista tiimiä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy kiinnostuneisuutta syöpä- ja hematologisen potilaan hoitotyöhön, kehitysmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Syöpätautien tuntemus ja erikoissairaanhoidon kokemus ovat hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valitulta edellytetään työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä.

Palkkaus tehtävässä määräytyy seuraavasti:
- Sairaanhoitaja 2922,15€
- Lähihoitaja 2628,65 €

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuotta.

Pyrimme tutustumaan hakemuksiin ja aloittamaan haastattelut jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Ole rohkeasti yhteydessä jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-01-132-24/fi_FI