Sourcing Manager for forklift industry, Mitsubishi Logisnext Europe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 17.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko hankinnan salat tunteva tiimipelaaja ja ymmärrät teollisuuden hankintatoimintaa myös käytännössä? Haemme nyt meille uutta työkaveria Järvenpäähän Sourcing Manageriksi työskentelemään automaatti-, vastapaino-, ja varastotrukkien pariin.

Tule mukaamme viemään suomalaista huipputeknologiaa ja osaamista maailmalle!

Sourcing Managerina työskentelet osana Mitsubishi Logisnextin globaalia hankintaorganisaatiota. Pääset tekemään töitä mm. toimittajien hallinnan parissa kategoriastrategian mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu toimitusketjujen tehokkuuden parantaminen, kustannussäästöjen hakeminen, uusien toimittajien etsintä hankintakategoriaan ja valmistusmenetelmien laadun-, sekä toimituskyvyn varmistaminen. Lisäksi pääset työstämään hankinta- ja nimikedataa, sekä määrittelemään optimaaliset hankintaparametrit siihen räätälöidyillä SCM-työkaluilla.Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja toisena päivänä löydät itsesi neuvottelemasta kansainvälisiä sopimuksia, kun taas toisena päivänä olet tukemassa ostotiimiä vaikeimmissa saatavuushaasteissa. Työssäsi käytät ERP-, SCM ja Office -ohjelmistoja. Etsimämme Sourcing Manager on itseohjautuvalla asenteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu persoona, joka nauttii ongelmien ratkomisesta. Toivomme sinun viestivän sujuvasti suomeksi, sekä englanniksi, sillä tehtävässä työkielenä on vahvasti englanti.Tulet työskentelemään itsenäisessä tehtävässä kuuluen osaksi tiivistä hankinnan tiimiä, josta saat rautaisen ammattitaidon omaavat kollegat työsi tueksi. Tulet tukemaan myös heidän työtään omalla ammattitaidollasi. Työskentelet myös tiiviisti sidosryhmien kanssa, joita ovat esimerkiksi tuotanto, tuotekehitys sekä laatutoiminnot.

Uudessa tehtävässäsi voit aloittaa joustavasti, sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle
- Mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä
- Hybridimallilla työskentelyn, sekä joustavat työajat
- Nykyaikaiset työvälineet, työergonomian ja viihtyisät työtilat
- Työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, liikunta- ja hyvinvointiedut
- Mukavan työyhteisön ja asiantuntevien kollegoiden tuen
- Kokemustasi vastaavan palkkauksen

Uudelta Sourcing Managerilta odotamme tehtävään soveltuvaa (kaupallista tai teknistä) koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kansainvälisistä neuvotteluista ja sopimuksista. Eduksesi katsomme vähintään 5 vuoden kokemuksen vastaavista Sourcing Managerin tehtävistä.Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian, tai viimeistään 16.6.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankintajohtaja Simo Kangastupa puhelimitse puh. 045610 1222. Simon tavoitat myös sähköpostitse simo.kangastupa@logisnext.eu.

Vastaanotamme hakemukset tietosuojasyistä sähköisesti järjestelmämme kautta, emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen. Uusille työntekijöillemme teetetään työterveyshuollon suorittama työhöntulotarkastus.

Mitsubishi Logisnext Europe Oy suunnittelee, valmistaa ja tarjoaa huipputeknologiaa logistisiin ratkaisuihin sisältäen laajan valikoiman trukkeja, automaatiojärjestelmiä sekä näihin liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Toimintomme yhdistyvät globaaleihin megatrendeihin, digitalisaatioon, robotiikkaan, automaatioon ja sähköistykseen. Toimintomme kattavat uuden tuotteen ja ratkaisun kaikki vaiheet suunnittelusta moderniin valmistukseen ja logistisiin toimintoihin. Olemme Mitsubishi Logisnext -yhtiöiden Euroopan tuotekehityskeskus. Sijaitsemme Järvenpäässä vain 30 minuutin päässä Helsingistä. Täällä meitä työskentelee 550 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa. Luomme yhdessä innovaatioita, jotka mullistavat materiaalinkäsittelyä ja tapaamme työskennellä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/3e1b6810-8f7e-4ed9-b88a-54f4f404fc25