Suuhygienisti, SmilePower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sydämellinen suuhygienisti! Tulisitko töihin luokseni Suomen kauneimpaan hammashoitolaan?

Olen Tamperelainen suuhygienistipalveluja tarjoava hammaskauneushoitola SmileSpa, jonka omistaa perheyritys. Nyt etsin kahta uutta suuhygienistiä, toista äitiysloman sijaisuuteen sekä toista osa-aikaiseen työsuhteeseen!

Täällä kauniissa ja viihtyisissä tiloissani halutaan tarjota Tampereen parasta ja aina yhtä laadukkaan ammattitaitoista hammashoitoa, jossa asiakasta kohdellaan hänen ansaitsemallaan arvostuksella kiireettä. Tavoitteena on, että asiakas jopa nauttii hoitokäynnistään ja haluaa tulla aina vain uudelleen!

Tällä hetkellä luonani työskentelevät suuhygienistit Saila, Lotta, Hanna, Eeva-Kaisa, ja Diana. Lisäksi smilespalaisiin kuuluvat Jyväskylästä käsin yrittäjäni Sara ja Jalmari. Tiloissani on myös Hampaille.fi-verkkokaupan https://www.hampaille.fi/ kivijalkamyymälä, josta asiakkaat voivat hankkia parhaat omahoitotuotteet helposti mukaansa heti hoitokäyntinsä päätteeksi.

Yrittäjäni Sara ja Jalmari tahtovat tarjota hyväntuulisen sekä sydämellisen työyhteisön, jossa on mukava työskennellä ja kehittyä suuhygienistin ammatissa. Työvirekyselyn perusteella he ovat onnistuneet tässä hyvin. Erityistä kiitosta työntekijäni antoivat työn merkityksellisyydestä, välittävästä ilmapiiristä sekä mahdollisuudesta tehdä päivittäin asioita, joissa on hyvä! Sara ja Jalmari eivät kuitenkaan tyydy tähän, vaan kehittävät työyhteisöäni jatkuvasti. Hoidoissani panostetaan palvelun laatuun, laitteistoon sekä viihtyisään hoitolaympäristöön. Hoitolaympäristö on erittäin viihtyisä ja samalla kodinomainen sekä luultavasti Suomen kaunein. Sijaitsen Ratinan suvannon kauniissa ympäristössä, Tammerkosken maisemissa, Tampereen keskustassa. Mikäli ilmoituksen teksti ei riitä vakuuttamaan sinua, tulethan katsomaan minua paikan päälle.

Toivon sinulla olevan

- suuhygienistin laillistettu ammattitutkinto
- hyvät asiakaspalvelutaidot sekä hellät ja huolelliset kädet
- sydämellinen suhtautuminen asiakkaisiin ja työkavereihin
- kokemusta suuhygienistin työstä 1-3 vuotta
- oma-aloitteinen ja rempseä asenne työhön sekä halu kehittyä
- hallussa tarvittavat IT-taidot
- hyvä englannin kielen osaaminen.

Suuhygienistinäni saat

- työnantajan, joka tahtoo olla Tampereen paras sekä asiakaspalvelussa että työpaikkana
- rennot ja toisiaan kannustavat sekä kunnioittavat työkaverit
- kauniin hammaskauneushoitolan työympäristöksesi
- mahdollisuuden tehdä laadukasta ja terveyttä edistävää työtä
- mahdollisuuden vaikuttaa muun muassa yrityksen toimintaan, työvälineisiin, työvuoroihin ja loma-aikoihin
- hyvinvoivan ja toisiaan tukevan työyhteisön
- selkeän koulutusbudjetin
- laajennetun vapaa-ajan vakuutuksen
- palkkion omahoitotuotteiden myyntityöstä
- mahdollisen vuosibonuksen
- ePassi etua vapaa-ajan hyvinvoinnin tueksi

Jos sinulla on siis suuhygienistin ammatin perusteet hallussa ja olet halukas oppia tekemään laadukkaita palveluitani, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n yrittäjilleni osoitteeseen rekry@smilespa.fi.

Voit tutustua minuun ja smilespalaisiin tarkemmin nettisivuillamme https://www.smilespa.fi/yhteystiedot/, Facebookissa https://www.facebook.com/SmileSpaTre/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/smilespatre/, jonka kohokohdista löydät lisää yrittäjistäni työnantajana. Lisätietoja voit kysyä perustajaltani Saralta puhelimitse numerosta 040 5050 025.

Odotan jo innolla hakemustasi! Kuullaanhan pian.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sara@smilespa.fi