Rakennustyöntekijä elementtiasennuksiin, Tocca HR Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 18.6.2024
  • Palkkaus: 14-16€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme rakennustyöntekijää Paroc elementtiasennuksiin Uusimaalle. Työpäiväsi sisältävät erilaisia Parco elementtiasennuksia ja mahdollisesti muita rakennustehtäviä, kuten raivauksia, tukirakenteiden asennusta, valutöitä, pieniä raudoituksia, eristyksiä ja materiaalien käsittelyä Uudenmaan alueella.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta paroc elementtienasennuksista, mutta sinun ei tarvitse vielä olla ammatti elementtiasentaja. Työ on fyysistä ja tehtävät vaihtelevat työmaan työvaiheen mukaan. Työssäsi tarvitset joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Kohteet vaihtuvat tiheäänkin tahtiin Uudenmaan alueella, eivätkä aina ole julkisten kulkuneuvojen yhteyksien varrella, joten oma auto on etunasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Aluksi olet meidän kautta töissä 6 kuukautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi.

Jätä hakemus tästä: http://tocca.likeit.fi/apply/3142641

Me Toccalla haluamme olla helposti lähestyttävä ja aito työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

www.tocca.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tocca.likeit.fi/apply/3473645