Timpuri Vaasaan, Vaasa, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ammattitaitoista timpuria asiakkaidemme kohteisiin ympäri Vaasaa.

Timpurina työskentelet tiiviisti rakennustyömaan eri työvaiheissa sisä- ja ulkotehtävissä. Työkohteina voivat olla niin uudisrakennukset kuin saneerauskohteet ja tehtävinäsi mm. erilaiset mittaamisen ja asentamisen työtehtävät.

Odotamme työntekijältä aiempaa kokemusta timpurin työtehtävistä. Etsimme oma-aloitteista rakennusalan tekijää, joka omaa huolellisen ja tarkkaavaisen työskentelyotteen, ja jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely. Sinulla tulee olla silmää lopputulokselle ja hahmottaa eri työvaiheita. Työ vaatii myös kuvanlukutaitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 7-15.30 väliselle ajalle. Työt kestävät asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, mutta odotettavissa ainakin kesän yli. Palkkaus on talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1360771