Robotiikka-asiantuntija, Centria ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinustako centrialainen? Olemme korkeakouluna se hieman erilainen mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on 4000 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä on kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Haluaisitko työskennellä robottien ja muiden uusien teknologioiden parissa? Etsimme uutta innokasta henkilöä hyödyntämään uusinta teknologiaa teollisten haasteiden ratkaisemiseksi. Jatkuva ja tiivis yhteistyö yritysten kanssa on osa päivittäistä työtämme.
Etsimme asiantuntijaa vahvistamaan tuotantoteknologian tiimiämme Kokkolassa
Centria-ammattikorkeakoulu hakee robotiikan asiantuntijaa osaksi Kokkolassa toimivaa tutkimusryhmää 31.12.2026 asti. Tulet olemaan osa aktiivista ja innostunutta tutkimusryhmää. Kiinnostuksesi mukaan voit työskennellä kehittäjänä tai asiantuntijana. Tutkimuksemme keskittyy moniin aihealueisiin, kuten robotiikan hyödyntäminen 3D tulostuksessa ja pintatyöstössä.
Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut tutkimuksesta, kehityksestä ja innovaatioista! Lisäksi sinulla on osaamista jollakin seuraavista alueista: 3D-tulostus, robottiohjelmointi, robottisimulointi tai 3D-mallinnus. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, mutta olemme myös mielellään tukemassa uran alussa olevien osaajien ammatillista kehittymistä.
Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä suoriutua itsenäisestä työskentelystä. Arvostamme intoa oppia uusia taitoja sekä mielenkiintoa tarttua haasteisiin ja kehittää uudenlaisia ratkaisuja. Työ edellyttää hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.
Palkkaus Sivista ryn ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen, viikkotyöaika 36,25 h. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.6.2024 - 31.12.2026. Tehtävä voidaan muuttaa toistaiseksi voimassa olevaksi hanketilanteen salliessa.
Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Haku päättyy 16.6.2024. Haastatteluja järjestetään kuitenkin jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kysy halutessasi lisätietoja tehtävästä:
Tomi Pitkäaho - TKI-päällikkö, 040 4858 219, tomi.pitkaaho@centria.fi
Egidija Rainosalo - Projektipäällikkö, 044 7250 264, egidija.rainosalo@centria.fi
 Olemme työpaikka suurella sydämellä! Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä. Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://centria.fi/rekry?rmpage=job&rmjob=138&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol