Lähihoitaja (kotihoito, Joutsa ja Luhanka), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 17.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
LÄHIHOITAJIA

Etsimme myös määräaikaisia työntekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin (mm. kesätyö, alkuvuoden sijaisuudet).

Kotihoidossa tuemme asiakkaitamme yksilöllisen suunnitelman mukaan, jotta he voivat suoriutua jokapäiväisistä toimista omassa kodissaan. Asiakkaamme asuvat Joutsan, Luhangan ja Leivonmäen alueilla, ja näissä meillä on myös tiimitilat. Toimit koko alueella, mutta vuorot pyritään suunnittelemaan pääosin itsellesi sopivimmasta lähtöpisteestä alkavaksi. Tämän vuoksi ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit hoidon ja huolenpidon ammattilaisena. Tuet asiakasta hänen arjessaan tavoitteellisesti ja kuntouttavalla työotteella. Työ on monipuolista - ohjaamista, sekä perus- ja sairaanhoidollista hoitotyötä.

Työskentelet osana moniammatillista tiimiä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi. Meillä on lähihoitajia, hoiva-avustajia, kodinhoitajia, ohjaajia, sairaanhoitajia, vastaava sairaanhoitaja ja palveluvastaava. Tiimissä on sanottu, että tällä porukalla on hyvä tehdä töitä.

Olet sitten kokenut kotihoidon konkari, tai vasta aloitteleva, olet meille tervetullut. Haluamme panostaa perehdytykseesi ja se tullaankin suunnittelemaan yksilöllisesti.

Haluamme turvata Joutsa-Luhangan kotihoidon henkilöstölle hyvän ja tasapainoisen työarjen, sekä kehittyä houkuttelevaksi työpaikaksi kaikille ammattiryhmille. Tule tekemään tästä tavoitteesta totta kanssamme. Haemme parhaillaan lisävahvistusta kaikkiin ammattiryhmiin, ja uudistamme johdon tuella toimintaamme tiiminä. Kehitämme mm. asiakassuunnitelmien tekoa, palaverikäytäntöjämme, työvuorosuunnittelua sekä työn jakoa.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja!

-----------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Arvostamme monipuolista hoitotyön kokemusta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kiinnostusta myös kotihoidon vastuullisten tehtävien hoitamiseen, kuten opiskelijoiden ohjaamiseen. Eduksi katsotaan RAI-arviointeihin sekä asiakassuunnitelmien laadintaan liittyvä osaaminen. Näihin toki myös perehdytetään.

Työ on jakso- ja 2-vuorotyötä. Meillä voit tehdä halutessasi osa-aikatyötä.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä tai haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ole vain matalalla kynnyksellä yhteydessä.

Me odotamme kovasti hakemustasi. Toivottavasti näemme pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/604776/fi_FI