Ylilääkäri, kehitysvammapoliklinikka, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 17.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kehitysvammapoliklinikka on erikoissairaanhoidon moniammatillinen poliklinikka, johon tullaan lähetteellä siinä vaiheessa, kun kehitysvammadiagnoosi on jo tehty. Kliininen työ ylilääkärillä painottuu täysi-ikäisten kehitysvammaisuuden erityiskysymyksiin. Moniammatilliseen työryhmään kuuluvat lääkäreiden lisäksi: erityishuollonohjaaja, lasten kuntoutusohjaaja, osa-aikainen autismiohjaaja, psykologi, toiminta-, puhe- ja fysioterapeutti sekä toimistosihteeri.

Lisäksi työpanostasi kaivataan kuntoutus- ja tutkimusosasto Tutkan lääkärin tehtävissä. Tutka on 5 paikkainen osasto, joka on tarkoitettu täysi-ikäisille haastavasti käyttäytyville kehitysvammaisille. Myös siellä on ammattitaitoinen moniammatillinen henkilöstö. Yksikössä on kaksi lääkärinvirkaa, joista toinen on vakituisesti täytetty ja toinen, ylilääkärin virka, avautuu nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle. Saat työssäsi niin kollegiaalista kuin moniammatillisen tiimin tukea.

Kannustamme myös lääkäreitä jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja työnantajana EKHVA on sitoutunut koulutuksen tukemiseen. Autamme myös mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon hankkimisessa. Lisäksi käytössämme on erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin, hyvinvoinnin saralla.

Voit lukea nykyisen, eläköityvän kehitysvammaylilääkärin Leena Suomalaisen työstä lisää täältä: https://www.ekhva.fi/2024/05/merkittava-tekija-hyvassa-tyoryhmassa/

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla (yleislääketiede, psykiatria, neurologia yms.). Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/604966/fi_FI