Lähihoitajan sijaisuus Hoitokoti Paltarannassa, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 21.6.2024
  • Palkkaus: 2439,38€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa työskentelemään Kainuun Hyvinvointialueelle. Nyt haemme osaavien sijaisten joukkoon Paltamoon Hoitokoti Paltarantaan/Jokirinteelle lähihoitajaa ajalle 24.6- 25.8.2024 (aloitus sovittavissa). Myös hoitoalan opiskelijat huomioidaan. Etsimämme henkilö on hyvät sosiaaliset taidot omaava tiimityöntekijä, joka haluaa työskennellä ikäihmisten parissa. Arvostamme innostusta asiakkaiden aktiivisen arjen kehittämiseen sekä toivomme että sinulla on kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työ on vuorotyötä.

Hoitokoti Paltaranta ja Jokirinne sijaitsee Paltamon keskustan alueella, kiehimänjoen rannalla. Paikka on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jossa on asiakkaina ympärivuorokautisia tai lyhytaikais hoitoa tarvitsevia ikäihmisiä kainuusta. Paltarannassa on 14 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa ja 6 lyhytaikaista hoito paikkaa. Jokirinteellä on 13 ympärivuorokautista palveluasumisen paikkaa.Työ hoitokodissa on kolmivuorotyötä. Työyksikössä työskentelee Sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia, fysioterapeutti ja esimies.

Ilmoittaudu sijaiseksi hakemalla tätä työpaikkaa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hoitokodin palveluesihenkilö tekee valinnan. Sijaisena työskentely antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä terveydenhuollon ammattilaisena sekä kokeilla eri työyksiköitä ja löytää oma polku työuralle.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Pätevän lähihoitajan Palkka 2439,38e/kk+ lisät
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-02-19-24/fi_FI