LVI-asentaja huoltoautoon, Hoviputki Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huoltoasentajana suoritat päivittäisiä huoltotyötilauksia itsenäisesti sekä hetkittäin työparin kanssa. Käytössäsi on nimetty huoltoauto sekä nykyaikaiset työkalut. Työtä ohjataan digitaalisesta toiminnanohjausjärjestelmästä käsin, johon työt myös raportoidaan reaaliajassa. Vastuullasi on aikatauluttaa sekä suorittaa laskutusvalmiiksi nimetyt työt tehokkaasti ja asiakastyytyväisyydestä huolehtien.

Asentajalta vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Olet järjestelmällinen ja huolellinen. Tunnet vesikalusteet ja lämmitysjärjestelmät sekä niiden yleisimmät ongelmatilanteet.
- Työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta alalta.
- Sujuva suomen kielen taito kirjallisesti ja suullisesti on edellytyksenä työhön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
- Myös mahdollisuus liittyä päivystysrinkiin katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakavaraiseen yritykseen vakituista työpaikkaa vastuulliselle tekijälle, joka haluaa tehdä työnsä ylpeydellä ja kehittää omaa osaamistaan. Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittyä ammatillisesti sekä tiiviin yhteistyön osaavan tiimin kanssa. Panostamme työhyvinvointiin sekä tiimihengen ylläpitoon ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan. Palkan muodostumiseen voit vaikuttaa ahkeruudella ja tehokkaalla työn suunnittelulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hoviputki.fi/rekry/